reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ale macie dziewczyny ladne i zadbane brzuszki nic tylko fotki pstrykac na pamiatki!!
futrzakowa
yea! to ja!
Marta, Zuza, Ola, Anoli, Cornelka - suuuper brzusie! niesamowite że każdy jest inny i wszystkie świetne
nikusiazory
Dziewczynyy super brzucholki;-)
cliford- co do ciemnego pepka to ja mam jak jakas mulatka...bardzo mnie bawi ten pepek, co zerkne to sie z niego smieje nie dosc, ze mialam bardzo gleboki a teraz na rowno z cialem...to jeszcze latynoski
cliford- co do ciemnego pepka to ja mam jak jakas mulatka...bardzo mnie bawi ten pepek, co zerkne to sie z niego smieje nie dosc, ze mialam bardzo gleboki a teraz na rowno z cialem...to jeszcze latynoski
pestusia
Anoli, Zuza, Cornelka, Ola - dumnie wyprężone brzuszki - jest się czym chwalić przepięknie
No to i ja się pochwalę..a w sumie pochwalę mojego Emka, który w ramach prezentu walentynkowego zafundował mi sesję ciążową, która odbyła się wczoraj i z której strasznie się cieszę..nawet nie tyle z efektu, co z tego, że wczoraj poczułam się tak na maksa atrakcyjnie, że nawet jak wróciłam do domku i ubrałam dresy to uśmiech nie schodził mi z buzi
Tak więc brzusio na 36 tydzień i 1 dzień - na plusie....pewnie jakieś 14 -15 kg
No to i ja się pochwalę..a w sumie pochwalę mojego Emka, który w ramach prezentu walentynkowego zafundował mi sesję ciążową, która odbyła się wczoraj i z której strasznie się cieszę..nawet nie tyle z efektu, co z tego, że wczoraj poczułam się tak na maksa atrakcyjnie, że nawet jak wróciłam do domku i ubrałam dresy to uśmiech nie schodził mi z buzi
Tak więc brzusio na 36 tydzień i 1 dzień - na plusie....pewnie jakieś 14 -15 kg
reklama
nikusiazory
pestusia- ale cudowne.....swietna pamiatka...no i nie powiem sliczna mamusia:-)