reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Ostatnio sie pochwaliłam ze waga mi staneła a tu raptem znowu dwa kilo wiecej czyli juz 64kg (12na+) a w brzuszku nadal 100cm.
Kilka fotek z mojej brzuszkowej sesji z niedzieli;)
34tydz i 1dz

DSC_0082[1].JPGDSC_0104[1].JPGDSC_0118[2].JPGDSC_0119[1] (2).JPG

reklama
Widzę, że nie będzie problemów z powrotem do formy sprzed ciąży, bo tu same laski się prezentują :-p Piękne figurki, superowe brzuszki !
Milutek
- piękny brzuszek, a Ty taka malutka przy nim :szok::-D a pępuszek rewelacja, jak antenka ;-) cudne widoki. Aż szkoda, że niedługo go nie będzie heh
Koncia - śliczny brzuszek i gdzie Ty masz te 20 kg :eek: !
Ola - super fotki :-) brzuszek śliczny.

edit:
dziś obwód mam 100cm, jak to możliwe że tydz. temu miałam o wiele więcej...? hmm

Ostatnia edycja:
reklama
no to nieśmiało, póki jeszcze jestem w całości mój brzusio:zawstydzona/y: 12kg na plusie (dobiłam do 80kg :-(), 109cm w obwodzie, i nie wiem dlaczego 2 cm mniej niż ostatnio...

Do góry