w takim razie czekam na wieści- możesz mi napisać na ggMiluś ja mogę zapytać tej znajomej co jej Baliś cesarkę robił, ona bliznę smarowała jakąś maścią żeby była mniej widoczna to ci napiszę jak się dowiem
reklama
Milutku - na blizny stosuje sie Contratubex (droższy i ładnie pachnie) lub polski Cepan (tańszy i śmierdzi cebulą), obie zawierają wyciąg cebuli przeyspeiszający gojenie blizn, przyspieszający jej bladnięcie oraz zapobiegający jej przerostowi. Mozna stosować zaraz po ściągnięciu szwów.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Milutku - ależ słodki baluuuuuun i jaka fajna na nim pętelka :-) szkoda, że nie zobaczysz (bo będziesz pod narkozą) jak oni tą pętelkę puszczą i on tak poleeeeeci po wszystkich ścianach na porodówce jak puszczony balonik a z brzuszka wyskoczą dwie małe cheerleaderki
Ostatnia edycja:
Raczej będę mieć znieczulenie od pasa w dól wiec będę zerkać i mieć wszystko pod kontrolą ssssssaaaa sssssaaaaaa nic mi nie umknie a już na pewno nie moje dziewczynkiMilutku - ależ słodki baluuuuuun i jaka fajna na nim pętelka :-) szkoda, że nie zobaczysz (bo będziesz pod narkozą) jak oni tą pętelkę puszczą i on tak poleeeeeci po wszystkich ścianach na porodówce jak puszczony balonik a z brzuszka wyskoczą dwie małe cheerleaderki
Od razu dziękuje za wszystkie komentarze bo na pewno za wszystkie nie zdarzę już podziękować
reklama