reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ja też miałam takie bóle do niego doszły pewnego dnia skórcze ginka mówiła że to od kregosłupa i że mam brać nospe forte na tą dolegliwość jak nie macie forte to 2zwykłe to ta sama dawka

reklama
Wredniak lachon z Ciebie i tyle :D

Buziaczku z Twojego opisu wygląda, że mam to samo, ale już od dobrych 2 miesięcy :) Tylko, że jak mnie złapie to potrafi kilka dni trzymać, aż się chyba rozciągnie, jeszcze piecze przy tym. Lekarz powiedział mi tylko "normalka" ;) Sprawdziłam, że kąpiel daje ulgę na trochę, a najwięcej drzemka.. Warto też byśmy ćwiczyły motylka nogami, trochę się pomożemy rozciągnąć :) Ja jak już naprawdę boli tak, że ryczeć mi się chce, to biorę nospę i apap, wtedy ulga..
Takie bóle mogą też być w miejscu gdzie się miało torbiele i również przez zrosty po wyrostku :/ Gdzieś tam wyczytałam..
Nie ma wyjścia - trzeba przeżyć - jeszcze niecąłe 3 miechy :D

Witam Mamusie. Jestem tu nową majówką :) Dzidzia ma dokładnie 13 tygodni i 5 dni, a ja na ostatniej wizycie ważyłam...38kg. Ogólnie jestem drobniutka bo mierze 150cm i mam nadzieję, że to wszystko maluszkowi nie zaszkodzi i będzie sobie pięknie rósł. Co do bólu to niestety też już go trochę poznałam - jakby nie było domek maleństwa musi się poszerzać.

witka paniom! ja juz po pracy i nareszcie urlopppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nio mnie tez trzyma ten bol jakos od.hmm.. od piatku taktrofke a wczoraj to masakra i po prawej stonie a dzisiaj mniej po prawej aza to zaczal sie po lewej:baffled: masakra czasem to az mi sie plakac chce ale tak jak malina mowi jeszcze 3 miechy i kuniec ja tez tak siobie powtarzam!:szok::shocked2:

buziaczek1 mnie to wygląda na nerki, może ci piasek schodzi albo coś takiego. Nawet jeśli nigdy wcześniej nie miałaś z tym problemów (jak ja) to teraz się to może odezwać. W każdym razie ja dostałam na to Asmag Forte 3x2 i Urosept 4x1 wraz z wit C 3x1. A przy okazji No-Spa ale to raczej na twardniejący przy okazji brzuch, żeby go rozluźnić. Pozdrawiam

O rany, to okropne ale pocieszacie mnie - mnie nic nie boli. Jedyne co odczuwam (poza coraz bardzoej doskwierającą niewygodą przy ubieraniu dolnych części ubrań) to mdłości. Jak nic te mnie pewnie do ostatniego momentu nie opuszczą. Od zajścia żołądek mi się zbiesił i udaje, że nie wie do czego służy. A tak poza tym - nic. :)

reklama
Wredniak...brzunio pięknie rośnie i jeszcze taki zgrabniutki!! :tak:;-)

Dove...toż Ty już masz większe M1 ode mnie :-) śliczna piłeczka!!:tak:;-)

Migotka...co ten Twój brzusio taki malutki ? Nieśmiały czy cu?:tak:;-)

Papciarku...śliczny brzusio!!!:tak:;-)

Dmuchawiec..ooooo wow rewelacyjne foty!!!!!!!:tak::-)

Poziomki...no no to jest Ciebie już sporo!! Gratuluję!!!:-)

Buziaczek....zdecydowanie rośniesz i widać już śliczny brzucholek!!!:tak:;-)

Ps; a ja na + zanotowałam 6 kg :baffled::baffled:

Do góry