reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Dziekuje wszystkim za mega komplementy brzuniu mały ale mimo że nadal -6kg to pewnie żadna z was nie warzy tyle co ja czyli91kg i 111 w obwodzie :)

reklama
Dziekuje wszystkim za mega komplementy brzuniu mały ale mimo że nadal -6kg to pewnie żadna z was nie warzy tyle co ja czyli91kg i 111 w obwodzie :)

Papciu
- weź Ty mnie nie nerwuj;-);-)- nie wiem po ile waza dziewczyny...ja mam teraz 77kg w sumie +12kg. i będziemy teraz ważyć z tygodnia na tydzień dwa razy więcej....a norma jaka wyczytałam z blizniakami do osiągnięcia to nawet +25kg. Natomiast ja to myślę ze u ciebie nie będzie szału z dodatkowymi kg więcej- zobaczysz:);-)

czesc dziewczyny mam troche do nadrobienia ... jakos czasu nie mam na nic... ja sie wtrace na momecik ze zaczynalam od 55 a teraz mam 64 !!!

Milusia a czym ja Cie nenerwuje co przecież ja sama prawde napisałam
Poczułam aluzje w zdaniu "ze pewnie żadna nie wazy tu tyle co Ty:)"...zebys Ty czasem sie mi źle nie czuła...tak sie o ciebie martwie...bo waga to nie wszytsko:)hihi tym bardziej jeśli jestesmy ciężaróweczkami....i teraz to mozemy wazyc ile nam natura da i nic na to nie poradzimy..poza tym po porodzie sie jeszcze wszystko zmieni- na nic nie ma reguły:):)

ale co Ty ja sie czuje rewelacyjnie ogólnie to myślałam że z moimi tendencjami do tycia to już bede 3 cyfrowa z wielkim brzuchem a tu prosze jakie mam wspaniałe dziecko nie mam na co narzekać no może moje łydki mnie wkurzaja bo do połowy to sa takie beki że szok ale tym bede sie martwić jak urodze

generalnie to nie wiem naprawde ile waże bo u lekarza to zawsze w ciuchach i butach startowałam z 97kg ostatnio było 92 a dzisiaj jak weszłam u siebie było85 i badz tu mądry?

reklama
a ja rosne i rosne hehe 23 t - 97 cm.jpg23 t - 97 cm (2).jpg a tutaj dla porownania taki maly kolaz22 t - 94 cm.jpg na poczatku ciazy mialam 64 cm w pasie teraz jestem w 23 tyg a 8 kg na + i 97 w pasie:) ja to juz sie z tego tilko smieje i radzem zrobic to samo:)nasze fotki to nie zbyt wysokiej jakosci bo laptopem robione a aparatu mi sie ladowac nie chce bo sie trofke leniwa robie:p ale od poniedzialku 2 tyg na urlopie w domciu ...przynajmniej nadrobie bb i odpoczne!!!!!oooo!!!

Do góry