reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

No cycki masz nieszczuple,fakt ;) ale ogolnie to fajna dupa jestes ;) zobacz jakie masz szczuple ramiona i talie tez masz :)

Mnie to sie cellulitis robi troche :/ ale jak urodze, to bede smarowac sie takim mazidlem z kawy, cynamonu i takich tam. Swietny jest! mozna kupic na allegro, ale ja sama sobie robilam :)
jutro cykne sobie fotki

reklama
Ja właśnie przez cellulit wrzucam fotki w szarościach...mam wrażenie ze wtedy go mniej widać:) hihi
Ogólnie nasza waga to żywe 75kilogramów :) hahaha i mamy 10+

Milutku - jestem pełna podziwu dla Twojego brzuszka, wygladasz naprawdę super

Cornelka - ekstra lokum dla dzidziusia

i ja tez wrzucę swój brzuszek, co prawda z Milutkiem to nie śmiem nawet konkurować:no:
Exhibition 003.JPG

Exhibition 004.JPGobecnie 23 tydz i 4d, waga 59, w tym 10 kg juz na plusie

na dzień dzisiejszy widze jeszcze swoje palce u stóp, zobaczymy jak będzie dalej:)

Exhibition 005.JPG

Asco- no fotki rewelacja:-):-):-). Do mnie proszę się nie porównywać:) i pamiętać że ja mam M2:):-D A zdjęcie z palcami świetne...wyszły takie tyci tyci w obliczu brzuszka- jakbyś miala same nogi dwumetrowe:):-D:-D:-D:-D

dzięki Milutku - taki mam obecnie widok z wysokości 1,70:)

Tak jak pisałam, nawet nie śmiem sie porównywać z brzuszkiem, o piersiach nie wspominając;)
Brzuszek to moja duma z kochaną zawartością:) natomiast piersi to moja zmora. Ale taki już mój los- mam nadzieje ze chociaż będę mieć w nich pokarm i sie do czegoś przydadzą niż tylko do przykuwania męskiego wzroku. Niestety gabaryty biustu nie zawsze idą w parze z ilością pokarmu:(

reklama
Do góry