reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Cesis, witaj u nas! A brzuszek fajny!!! Jeszcze się zdążysz "nacieszyć" dużą piłeczką.

Koncia, nie jestem niska, ale bardzo wysoka też nie - 170-171 cm. A za to podejrzenie rozmiaru 36 to Cię kocham normalnie!!!!
U mnie ten rozmiar 42 brał się pewnie m.in. z dość szerokich bioder i raczej kobiecej, pełnej figury. Ale chyba w miarę proporcjonalnej.
A tak w ogóle to rozmiar 42 wziął się z głupoty i poważnych zaburzeń odżywiania, jakie zafundowałam sobie na początku studiów, a w efekcie - rozwalonego zupełnie metabolizmu. Jeżeli organizm kiedyś przyzwyczajono do głodzenia, to on potem chyba każdą kalorię wykorzystuje podwójnie na wypadek, gdyby znowu przyszło mu głodować.
Może ciąża i regularne, zdrowe odżywianie pomogą? Mam nadzieję, bo inaczej w walce o powrót do figury czeka mnie potem ciężka głodówka. Przy moim metabolizmie ja zaczynam chudnąć dopiero przy zejściu poniżej 500 kcal dziennie - a to nic fajnego i prosta droga do jo-jo.

reklama

Koncia, nie jestem niska, ale bardzo wysoka też nie - 170-171 cm. A za to podejrzenie rozmiaru 36 to Cię kocham normalnie!!!!
U mnie ten rozmiar 42 brał się pewnie m.in. z dość szerokich bioder i raczej kobiecej, pełnej figury. Ale chyba w miarę proporcjonalnej.

oo Bosa, to podobne kształtem jesteśmy, ja też wzrost 170/171 i rozmiar 40-42 :-)

to ja (zreszta juz dzis pince pisalam) moge dolaczyc do was wzrostem (170),
choc u mnie 36 rozm.
choc wczesniej mialam kilka cm wiecej w biodrach, zlecialo mi po ciazy z bartkiem :tak:

a tak ogolnie to marcoweczki maja po prostu najladniejsze ciazowe brzuszki i figurki i tyle ;-):-D

pabella - piękny brzusio:-) i coś czuję że nam wszystkim zaraz szybko wyskoczy do przodu:-)

harsza - mimo że z oddali to bardzo dobrze wyglądasz:-) yeye! a jaka zadowolona na pierwszym zdjęciu! :-D

agacina
- ty laseczko!

fifronka - pokaż swojego brzuchola bo ty też na pewno masz fajnego bebzolca:-D

rudzik
- fajny brzusio :-) no i ty zgrabniutka:-) niedługo te wszystkie komplementy będą nudne:-)

bosa
- hihi:-) postawiona pod ścianą i dobrze! bo jest czym się chwalić:-) b ładny brzusio:-)

co do rozmiaru 42 to ja też noszę :-) i mam takie same marzenia o zajściu z rozmiarem po ciąży:-) hihi... a 42 to wcale nie oznacza duuuuuży/gruby rozmiar ... chyba po prostu niektóre tak jesteśmy zbudowane ... a bosa wygląda superaśnie:-) i nie grubo a dziewczęco:-)

skarletka
- u lala! ładny brzusio:-) ale biust także niczego sobie:-) mąż na pewno nie narzeka:-D

Skarletka ale cycuchy hehe, pozazdrościć:) i brzusio fajniutki:)

Ruda ale Ty to masz figurę super!

Bosa gdzie to 42??? Chyba rozmiar buta! Wygląda na góra 38!!! Ja mam 40/42 przy wzroście 175cm i wielkie plany na pociążowe odchudzanie:) po ciąży pewnie będzie nowe podforum o odchudzaniu po ciąży;)

ewi - hehe:-D o tak... po ciąży każda będzie chciała odzyskać przynajmniej formę sprzed ... :-D i będą tylko denerwowały te które mają genetycznie zapisane zgubienie wszystkich kilogramów w niedługim czasie:-D

futrzak za to ty sie tak umiejetnie krecisz po watku i nikt cie jeszcze nie opierniczyl chyba.... wiec bede pierwsza: dawaj foty swojego brzucha!!:tak::-)

reklama
futrzak za to ty sie tak umiejetnie krecisz po watku i nikt cie jeszcze nie opierniczyl chyba.... wiec bede pierwsza: dawaj foty swojego brzucha!!:tak::-)

hehe...postanawiam poprawę:-) szczerze mówiąc mam na aparacie jedno zdjęcie sprzed chyba 2 tyg... ale ja nigdy nie mam czasu na zgranie zdjęć na kompa... :-) postaram się zrobić zdjątko i wtedy coś wrzucę:-) spostrzegawcza małpa jesteś:-D

Do góry