reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Cesis, witaj u nas! A brzuszek fajny!!! Jeszcze się zdążysz "nacieszyć" dużą piłeczką.

Koncia, nie jestem niska, ale bardzo wysoka też nie - 170-171 cm. A za to podejrzenie rozmiaru 36 to Cię kocham normalnie!!!!
U mnie ten rozmiar 42 brał się pewnie m.in. z dość szerokich bioder i raczej kobiecej, pełnej figury. Ale chyba w miarę proporcjonalnej.
A tak w ogóle to rozmiar 42 wziął się z głupoty i poważnych zaburzeń odżywiania, jakie zafundowałam sobie na początku studiów, a w efekcie - rozwalonego zupełnie metabolizmu. Jeżeli organizm kiedyś przyzwyczajono do głodzenia, to on potem chyba każdą kalorię wykorzystuje podwójnie na wypadek, gdyby znowu przyszło mu głodować.
Może ciąża i regularne, zdrowe odżywianie pomogą? Mam nadzieję, bo inaczej w walce o powrót do figury czeka mnie potem ciężka głodówka. Przy moim metabolizmie ja zaczynam chudnąć dopiero przy zejściu poniżej 500 kcal dziennie - a to nic fajnego i prosta droga do jo-jo.

reklama

Koncia, nie jestem niska, ale bardzo wysoka też nie - 170-171 cm. A za to podejrzenie rozmiaru 36 to Cię kocham normalnie!!!!
U mnie ten rozmiar 42 brał się pewnie m.in. z dość szerokich bioder i raczej kobiecej, pełnej figury. Ale chyba w miarę proporcjonalnej.

oo Bosa, to podobne kształtem jesteśmy, ja też wzrost 170/171 i rozmiar 40-42 :-)

to ja (zreszta juz dzis pince pisalam) moge dolaczyc do was wzrostem (170),
choc u mnie 36 rozm.
choc wczesniej mialam kilka cm wiecej w biodrach, zlecialo mi po ciazy z bartkiem :tak:

a tak ogolnie to marcoweczki maja po prostu najladniejsze ciazowe brzuszki i figurki i tyle ;-):-D

pabella - piękny brzusio:-) i coś czuję że nam wszystkim zaraz szybko wyskoczy do przodu:-)

harsza - mimo że z oddali to bardzo dobrze wyglądasz:-) yeye! a jaka zadowolona na pierwszym zdjęciu! :-D

agacina
- ty laseczko!

fifronka - pokaż swojego brzuchola bo ty też na pewno masz fajnego bebzolca:-D

rudzik
- fajny brzusio :-) no i ty zgrabniutka:-) niedługo te wszystkie komplementy będą nudne:-)

bosa
- hihi:-) postawiona pod ścianą i dobrze! bo jest czym się chwalić:-) b ładny brzusio:-)

co do rozmiaru 42 to ja też noszę :-) i mam takie same marzenia o zajściu z rozmiarem po ciąży:-) hihi... a 42 to wcale nie oznacza duuuuuży/gruby rozmiar ... chyba po prostu niektóre tak jesteśmy zbudowane ... a bosa wygląda superaśnie:-) i nie grubo a dziewczęco:-)

skarletka
- u lala! ładny brzusio:-) ale biust także niczego sobie:-) mąż na pewno nie narzeka:-D

Skarletka ale cycuchy hehe, pozazdrościć:) i brzusio fajniutki:)

Ruda ale Ty to masz figurę super!

Bosa gdzie to 42??? Chyba rozmiar buta! Wygląda na góra 38!!! Ja mam 40/42 przy wzroście 175cm i wielkie plany na pociążowe odchudzanie:) po ciąży pewnie będzie nowe podforum o odchudzaniu po ciąży;)

ewi - hehe:-D o tak... po ciąży każda będzie chciała odzyskać przynajmniej formę sprzed ... :-D i będą tylko denerwowały te które mają genetycznie zapisane zgubienie wszystkich kilogramów w niedługim czasie:-D

futrzak za to ty sie tak umiejetnie krecisz po watku i nikt cie jeszcze nie opierniczyl chyba.... wiec bede pierwsza: dawaj foty swojego brzucha!!:tak::-)

reklama
futrzak za to ty sie tak umiejetnie krecisz po watku i nikt cie jeszcze nie opierniczyl chyba.... wiec bede pierwsza: dawaj foty swojego brzucha!!:tak::-)

hehe...postanawiam poprawę:-) szczerze mówiąc mam na aparacie jedno zdjęcie sprzed chyba 2 tyg... ale ja nigdy nie mam czasu na zgranie zdjęć na kompa... :-) postaram się zrobić zdjątko i wtedy coś wrzucę:-) spostrzegawcza małpa jesteś:-D

Do góry