reklama
justysia85
Fanka BB :)
ALE ŚLICZNY TEN BLONDZIK !!!
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe :-)
ja sie poki co nawet zaczynam sobie podobac ;-) szczegolnie, ze fajnie ta plukanka wyszla.
tylko nie moge nosic rozowego i z fioletem tez slabo. jak swinka piggi wygladam, a przynajmniej tak sie czuje.
i musze robic mocny mejkap oczu codziennie, bo inaczej jakos glupio.
beka ;-)
ja sie poki co nawet zaczynam sobie podobac ;-) szczegolnie, ze fajnie ta plukanka wyszla.
tylko nie moge nosic rozowego i z fioletem tez slabo. jak swinka piggi wygladam, a przynajmniej tak sie czuje.
i musze robic mocny mejkap oczu codziennie, bo inaczej jakos glupio.
beka ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
ale najlepsze, ze po tym katowaniu moich wlosow roznymi gownami sa one w stanie REWELACYJNYM - jakby nigdy nic. blyszczace, mieciutkie, nie spalone, nie siano.. jestem w szoku!
polecam te specyfiki.. joico dla przypomnienia :-) choc drogie jak sam sk...
polecam te specyfiki.. joico dla przypomnienia :-) choc drogie jak sam sk...
..aenye
Mama grudniowa'06
Agaton, juz kilka osob mowilo mi, ze do Ostalowskiej podobna jestem. z ktorej strony to nie wiem bo ja tego wcale nie widze, ale jako ze ja ja lubie i uwazam za ladna, to nie mam z tym problemu
ale porownania do Bjork poprawiaja mi humor bardziej ;-) co prawda odkad jestem blond no to juz temat over, ale coz, kiedys bywalo ;-)
no to welcome to england ;-)
plakat w metrze:
nowy sposob na choinki - przynajmniej polacy nie pokradna ;-)
nasza zakupowa walizka ;-) codzien byla pelna ;-)
ba...
inglisz bojs:
dekoracje z okazji opowiesci wigilijnej:
poddasze Sary, malej ksiezniczki ;-)
ostrokrzew:
uliczki wokol harrodsa nie nastrajaly do spacerow..
domy stojace w wodzie.. jakim cudem to przetrwalo wieki, to nie wiem, ale podziwiam... ktos cos mowil o wilgoci w domu???
trzy desperatki...
...w wielkim miescie ;-)
no i cudna Pyzunia!
szczezuje ;-)
rewia przedwyjazdowa pt. dwa plaszcze i trzy swetry na grzbiet, dwie pary spodni - by mniej w walizce bylo ;-)
no i moj maluszek na koniec ;-)
ale porownania do Bjork poprawiaja mi humor bardziej ;-) co prawda odkad jestem blond no to juz temat over, ale coz, kiedys bywalo ;-)
no to welcome to england ;-)
plakat w metrze:
nowy sposob na choinki - przynajmniej polacy nie pokradna ;-)
nasza zakupowa walizka ;-) codzien byla pelna ;-)
ba...
inglisz bojs:
dekoracje z okazji opowiesci wigilijnej:
poddasze Sary, malej ksiezniczki ;-)
ostrokrzew:
uliczki wokol harrodsa nie nastrajaly do spacerow..
domy stojace w wodzie.. jakim cudem to przetrwalo wieki, to nie wiem, ale podziwiam... ktos cos mowil o wilgoci w domu???
trzy desperatki...
...w wielkim miescie ;-)
no i cudna Pyzunia!
szczezuje ;-)
rewia przedwyjazdowa pt. dwa plaszcze i trzy swetry na grzbiet, dwie pary spodni - by mniej w walizce bylo ;-)
no i moj maluszek na koniec ;-)
Cudo, Pati, uwielbiam twoje zdjęcia
O Boże, jak ja zawsze chciałam Londyn zobaczyć... Juz sama nie wiem, czy mi się to uda, bilety coraz droższe:-(
A Sarę kochałam, przczytałam tę ksiażkę milion razy, serio
Z Mają - super, widac że dobrze się bawiłyście
A Masio - jejuuu, jaki duży, jak nie Masio, jekie włoski długie
O Boże, jak ja zawsze chciałam Londyn zobaczyć... Juz sama nie wiem, czy mi się to uda, bilety coraz droższe:-(
A Sarę kochałam, przczytałam tę ksiażkę milion razy, serio
Z Mają - super, widac że dobrze się bawiłyście
A Masio - jejuuu, jaki duży, jak nie Masio, jekie włoski długie
..aenye
Mama grudniowa'06
ale beka, weszlam tutaj i co widze? cala strona to tylko moje zdjecia heheheh
to pokoj dzieciarni:
wchodzimy do pokoju:
biurko:
kacik Felka:
z drugiej str:
i taka tablice kupilam magnetyczna - WRESZCIE jest miejsce na rysunki, bo tak to one wisialy na piekarniku, mikrofalowce, bo lod mam zabudowana, na drzwi przyklejali i w ogole wszedzie.
i jeszcze salon sobie ciut przearanzowalam
i WRESZCIE rowniez mam tez normalny stol z obrusem i krzeslami dla wszystkich, tez polecam, wyzsze krzesla urban dla dzieci:
strasznie sie ciesze z tego slubu bo moglam duzo ladnych rzeczy pokupowac
to pokoj dzieciarni:
wchodzimy do pokoju:
biurko:
kacik Felka:
z drugiej str:
i taka tablice kupilam magnetyczna - WRESZCIE jest miejsce na rysunki, bo tak to one wisialy na piekarniku, mikrofalowce, bo lod mam zabudowana, na drzwi przyklejali i w ogole wszedzie.
i jeszcze salon sobie ciut przearanzowalam
i WRESZCIE rowniez mam tez normalny stol z obrusem i krzeslami dla wszystkich, tez polecam, wyzsze krzesla urban dla dzieci:
strasznie sie ciesze z tego slubu bo moglam duzo ladnych rzeczy pokupowac
reklama
Patrycja faktycznie malutki pokoj,ale super o zagospodarowaliscie..
Moje laski maja mega duzy - zaleta domu, jak u Dity. Sa razem w pokoju bo nie chca sie rozlaczac, maja wspolny jezyk, czasem jak blizniaczki sie zachowuja. Pozniej wstawie kilka foto, a na razie kto chce zapraszam na obejzenie egzaminu z bialego pasa na taekwondo. pod koniec nuuuda bo odpowiadaja na pytania, aale nie umiem pokroic film
egz na bialy pas - YouTube
Moje laski maja mega duzy - zaleta domu, jak u Dity. Sa razem w pokoju bo nie chca sie rozlaczac, maja wspolny jezyk, czasem jak blizniaczki sie zachowuja. Pozniej wstawie kilka foto, a na razie kto chce zapraszam na obejzenie egzaminu z bialego pasa na taekwondo. pod koniec nuuuda bo odpowiadaja na pytania, aale nie umiem pokroic film
egz na bialy pas - YouTube