reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Mysle ze duze znaczenie ma to czy to pierwsza ciaza czy kolejna. U mnie w pierwszej do 6 miesiaca nic nie bylo widac.
Na kazda przyjdzie czas i jeszcze bedziemy narzekac :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Pewnie racja:) To moja pierwsza ciąża i wyglada na to że u mnie tez dlugo nie będzie nic widać:)w 16 tygodniu brzuch nadal plaski;)Moja kolezanka miała taki maly brzuszek do porodu że w szpitalu nie chcieli jej na początku uwierzyć że ona na poród:) Oby brzuchy nasze też były zgrabniutkie i nie doskwieraly ciężarem:)

Dziewczyny to mój brzuch ,tak mi teraz wysadzilo że szok.i dupa jak kaczka mi się robi.he
Daria dupa nie robi się jak kaczka tylko w miarę rosniecia brzucha środek ciezkosci się przesuwa do przodu i miednica również zaczyna sie przechylac.Stad bierze się ból w krzyżu, bo krzyż sie skraca Żeby zmniejszyć lub zniwelowac ból trzeba pilnować miednicy jak siwdzicie i stoicie. Musicie podwijac ogon:) Ja chodzę regularnie na jogę caly czas i tam właśnie praktykujemy prawidłowe ułożenie miednicy:) Mam nadzieję,że pomoże mi to w końcówce ciąży i krzyż nie bedxie tak doskwieral:)

soglam nie zawsze boli kręgosłup w ciąży, mnie nic nie bolałą ostatnio, choć uważać na niego należy :tak:

ale dziewczyny macie fajne brzuszki :-) :)

14t0d ;) moje maleństwo

Załączniki

• 1458335588253.jpg
    1458335588253.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 339
reklama
Do góry