reklama
pola06
Fanka BB :)
Kupiłam większe startowalam od rozmiaru 34 teraz 36 , pozatym ye są takie z lycra wiec są superPola super brzuszek!! Jeszcze dopinasz się w zwykłe dżinsy?
KasiaMarysia23
Pola śliczny brzuszek, jakie masz malusie stopki :-)
pola06
Kasia ,nie takie malusie 39 noszePola śliczny brzuszek, jakie masz malusie stopki :-)
Pewnie racja To moja pierwsza ciąża i wyglada na to że u mnie tez dlugo nie będzie nic widaćw 16 tygodniu brzuch nadal plaskiMoja kolezanka miała taki maly brzuszek do porodu że w szpitalu nie chcieli jej na początku uwierzyć że ona na poród Oby brzuchy nasze też były zgrabniutkie i nie doskwieraly ciężaremMysle ze duze znaczenie ma to czy to pierwsza ciaza czy kolejna. U mnie w pierwszej do 6 miesiaca nic nie bylo widac.
Na kazda przyjdzie czas i jeszcze bedziemy narzekac
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Daria dupa nie robi się jak kaczka tylko w miarę rosniecia brzucha środek ciezkosci się przesuwa do przodu i miednica również zaczyna sie przechylac.Stad bierze się ból w krzyżu, bo krzyż sie skraca Żeby zmniejszyć lub zniwelowac ból trzeba pilnować miednicy jak siwdzicie i stoicie. Musicie podwijac ogon Ja chodzę regularnie na jogę caly czas i tam właśnie praktykujemy prawidłowe ułożenie miednicy Mam nadzieję,że pomoże mi to w końcówce ciąży i krzyż nie bedxie tak doskwieralDziewczyny to mój brzuch ,tak mi teraz wysadzilo że szok.i dupa jak kaczka mi się robi.he
KasiaMarysia23
Annam03 jak modelka ;-)
reklama