reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Zuzzi piękny i zgrabniutki ten Twój brzuszek! :)

A oto nasze duże krzywe wiszące brzuchy ;)

Załączniki

• 1438881154072.jpg
    1438881154072.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 202
Ostatnia edycja:
reklama
Ojej jaki dziwny kształt [emoji4] Mój to raczej zgrabniutki już nie jest. Dziś w sklepie się na nie ukradkiem ludzie gapili jak na dziwadło...

Zuzzi to co o moim powiedzieć? Hahahaha :D skoro Twój nie jest zgrabny to mój to jakieś dziwadło chyba :D no tak sobie wisi nisko no...dlatego spinam go mięśniami cały czas bo inaczej odczuwam dyskomfort przy chodzeniu, ale kiedy puszczę to tak sobie wygląda.... ;)

No u Ciebie to kwestia ułożenia się dziecka chyba. Co tu się oszukiwać? Nawet jak któraś z nas ma zgrabny to czy się czuje zgrabnie w 9mc? Nie sądzę [emoji16]

Haha raczej trudno się czuć zgrabnie będąc małym wielorybem :D ale mi to nie przeszkadza, byleby ręka nie drętwiała i będzie idealnie ;)

Ancikowa jak spojrzałam na Twój brzuch to odniosłam wrażenie jakbym widziała jak ułozony jest mały. Plecami do pępka, skulony z nózkami podkurczonymi... wiem,że dzieciaki tak się układają, ale u ciebie jakby to było widać gołym okiem. Pierwszy wzgórek głowka, później plecki a tam gdzie masz tą kreskę jakby zgięcie nózki

Ja si wczoraj moerzylam...
w pasie (najszerszym miejscu) 106-107 kiedys mialam 77
Halinkowe biedra (text z kiebskich) 106 kiedys 98
Udzisko 58 kiedys 53

Z tego co pamiętam...

reklama
Do góry