reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

Już większość z Was pochwaliła się swoimi brzuszkami, więc nadeszła pora i na mnie. W końcu udało mi się namówić męża, żeby cyknął mi ciążową fotkę i oto efekt ;)

P1070565.jpg

Załączniki

• P1070565.jpg
    P1070565.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Justine kobieto toż Ty prawie wcale brzuszka nie masz jak na tą połowę ciąży!

A fotka śliczna :happy:

To my w 23 tc

brzuszek czerwiec.jpg

Załączniki

• brzuszek czerwiec.jpg
    brzuszek czerwiec.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
No właśnie Justine tu się nie ma co dołować, jak się jest taką laską to się ma mały brzuszek po prostu. Za to potem zostawisz wszystko w szpitalu a my będziemy walczyć z kilogramami ;-)

No właśnie Justine ciesz się kobieto że nie musisz zbyt wiele dźwigać, duży brzuch to duże obciążenie przede wszystkim dla kręgosłupa! Mnie dzisiaj teściowa powiedziała że jakaś tam sąsiadka jest tydzień przed porodem a brzuch ma mniejszy ode mnie :p co tu porównywać, każdy ma taki jaki mu urośnie ;-)
Czarna twój brzusio też zgrabniutki :-)

Boshe Justine ty się kobieto ciesz;-)jesteś na prawdę sexi mama;-)

Ją np dzisiaj na spacerze usłyszałam mega komplement od chłopaka którego znam dość dobrze-szedł po drugiej stronie drogi i z tekstem o matko co za waleń! Nie było to mile jak się domyślacie:-(

Czarna to ja już nie będę się dołować, bo widzę że twój brzuszek w 23 tc jest równie zgrabny jak mój :)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :)

Mój "wybuch" emocji wynikał z faktu, że wszyscy wokół mówią mi, że mam za malutki brzuszek, a ja zawsze chudzielec byłam i takie są tego skutki :)

Te wasze brzuszki to jakies malutkie...
Tez wczoraj usluszalam komplement od jednej kobitki..."przynajmniej teraz jest ktos grubszy ode mnie" ....milo :baffled:

IMG_4104.jpg

Załączniki

• IMG_4104.jpg
    IMG_4104.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 108
reklama
U nas stuknal 20 tydzien wiec tez sie pokazemy

Ps Justine w pierwszej ciazy tez prawie na tym etapie brzusia nie mialam , ale spokojnie do czasu !

Załączniki

• 1402304468222.jpg
    1402304468222.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 137
Do góry