reklama
No właśnie Justine ciesz się kobieto że nie musisz zbyt wiele dźwigać, duży brzuch to duże obciążenie przede wszystkim dla kręgosłupa! Mnie dzisiaj teściowa powiedziała że jakaś tam sąsiadka jest tydzień przed porodem a brzuch ma mniejszy ode mnie co tu porównywać, każdy ma taki jaki mu urośnie ;-)
Czarna twój brzusio też zgrabniutki :-)
Czarna twój brzusio też zgrabniutki :-)
MonaG1985
Fanka BB :)
Boshe Justine ty się kobieto ciesz;-)jesteś na prawdę sexi mama;-)
Ją np dzisiaj na spacerze usłyszałam mega komplement od chłopaka którego znam dość dobrze-szedł po drugiej stronie drogi i z tekstem o matko co za waleń! Nie było to mile jak się domyślacie:-(
Ją np dzisiaj na spacerze usłyszałam mega komplement od chłopaka którego znam dość dobrze-szedł po drugiej stronie drogi i z tekstem o matko co za waleń! Nie było to mile jak się domyślacie:-(
Czarna to ja już nie będę się dołować, bo widzę że twój brzuszek w 23 tc jest równie zgrabny jak mój
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Mój "wybuch" emocji wynikał z faktu, że wszyscy wokół mówią mi, że mam za malutki brzuszek, a ja zawsze chudzielec byłam i takie są tego skutki
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Mój "wybuch" emocji wynikał z faktu, że wszyscy wokół mówią mi, że mam za malutki brzuszek, a ja zawsze chudzielec byłam i takie są tego skutki
reklama