reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

No to widze ze moj brzusio z porownaniu z waszymi to jakis za duzy,chyba. Zaczynam sie juz martwic czy aby nie przybieram za bardzo,niby jak narazie tylko 2 kilo ale jakos mnie rozsadzilo na boki.
No chyba ze to blizniaki beda... :)

reklama
a to i ja sie pokaze :p 6 tydzien.jpg waga stoi w miejscu a sprawca brzuszka, ktorego widac jest uwieczniony na zdjeciu ;-)

Załączniki

• 6 tydzien.jpg
    6 tydzien.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 324
Cudne brzuszki. Nie mogę sie doczekać swojego, ale na razie w spodniach ciasnawo tylko wieczorem, więc wiem, że to obiadek a nie dzidzia.

Mama mnie straszy że jak była w ciąży że mną to w pracy zorientowali sie dopiero w 7 miesiącu. Nic po niej nie było widac.

Super brzuszki :) , też muszę zrobić fotę "przed" ;) ale to będzie musiało być rano, już po śniadaniu mnie wywala, na wieczór wyglądam jak w conajmniej 4 miesiącu, jakbym w ogóle nie trawiła :p
W pierwszej ciąży w pracy powiedziałam dopiero w 5 miesiącu, nie było widać ;)

reklama
Wielodzieta - a to już z tej ciąży ten brzuszek? To niezłą willę sobie dzidzia umościła:tak: Ja właśnie chciałabym, żeby mi szedł tak do przodu, bo wtedy widać ewidentnie, że to ciążowy, ale mój niestety rozlewa się po całości i dopiero tak po 20 tygodniu można się domyślić, że nie jestem tak obtłuszczona, tylko dzidzi się spodziewam:-D.

Do góry