reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Ja nie wiem czemu mój taki duży, gin powiedział że jest dobrze, po prostu maluszek duży. U nas w rodzinie najmniejsze dziecko miało 3,500 a największe ponad 5kg. Zobaczymy.

Madziu skończyłam 26 tydzień

Dziewczyny śliczne te wasze brzuszki i też wcale nie małe...

Przynajmniej dzidziuś ma dużo miejsca ;)
Mi też mówią,że mam duży a ja odpowiadam,że przynajmniej m miejsce :D

reklama
image.jpg

ukonczony 27 tydzien :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 97
Krotusia wow gdzie to malenstwo sie mieaci hehe, ciekawe czy do konca ci takie malenstwo zostanie, chyba ci sie nie przybralo duzo? :-)))

A to my:-)

Załączniki

• 20140701_182557.jpg
    20140701_182557.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
Kacha, super brzuszek! :)
Wlasnie jak podgladam inne pazdziernikowe brzuszki to troche zazdroszcze ;) z drugiej strony moze brzuch ze mna wspolpracuje, bo przy tych upalach jakie teraz mam na zewnatrz to z takim malym ciaza mi sie nie daje mocno we znaki... W lutym bylam przerazona jak to bedzie w lipcu i sierpniu kiedy w ciagu dnia w cieniu jest blisko 40stopni. Na plusie jestem prawie 6kg, a maly ma 24 cm i 908g, wiec calkiem duzy chlop, wczoraj ogladalam starsze zdjecia z USG i na pierwszym mial 0,86cm, a to bylo dopiero co... Ale ten czas szybko leci! :)

Ja tez duzej ruznicy nie widZe:-D hee mi besio tal nagle sie pokazal chyba tak w 22 tygodniu cos bylo a potem wyszczelil w 25 hi:-) czekam kiedy znowu z dnia na dzien urosnie:-)

reklama
Gosiak i tu się z tobą zgodzę, najważniejsze że maluszki zdrowe. Brzusie wszystkie śliczne. U mnie też od dnia i pory dnia zależy, raz jest większy a raz ciutkę mniejszy.

To z dzisiaj rano. 110cm w obwodzie.

Załączniki

• 1405433408929.jpg
    1405433408929.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 92
Do góry