reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Laurka mnie wydaje się, że nie każdej to się zdarza...aczkolwiek może tak być. Mój brzuch przez cały czas był dosyć nisko i tak cały czas się utrzymuje. Myślę, że gdyby miał opaść to by już chyba zjechał:tak:

reklama
U mnie w poprzedniej ciąży nie opadł. W dniu porodu rano wg mnie inaczej wyglądał ale tylko ja to widziałam. Nic innego nie zapowiadało porodu. Wieczorem imieninowa impreza męża a po imprezie odeszły wody i poszło. Rano goście imieninowi byli zaskoczeni że urodziłam bo nie wyglądałam :-D

No tak to jest z tymi brzuszkami, jednym opadają stopniowo, innym w dniu porodu, a innym wydaje się, że wcale się nic nie podziało :-) Ja na razie zaobserwowałam tylko delikatne obniżenie, ale na tyle, że lekko oddycham i zgaga ustała:tak:

ponoć brzuch opada jak dziecko się obróci głową do dołu i ustawi już tak na dobre do porodu tak mi lekarz powiedział bo też mam wysoko i poinformował, że u wieloródek do samego dnia porodu może dziecko czekać z obróceniem się.

Mój brzusio z dzisiejszego dnia...
38t3d.jpg

Załączniki

• 38t3d.jpg
    38t3d.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry