reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

dziękuję bardzo ! :tak: miło mi słyszeć ;-)
była u mnie ostatnio położna i też mówiła, że brzuszek bardzo malutki, ale przy moim wzroście 176cm te kg się rozkładają :tak: i większośc wysokich kobiet właśnie ma mniejsze brzuszki, choć nie jest to regułom. :tak:

reklama
Cayoka witam w gronie wysokich mam , brzuszech i figurka jak marzenie , ja przy wzroście 181 , 14 kg na plusie , 33 tydzień.. Ciekawe ile jeszcze przypakuje :p

cayoka - wow jak slicznie wygladasz!!! i faktycznie brzusio taki idealny, malutki - jestes wyzsza o 6cm ode mnie
tez nie wiem gdzie u Ciebie te 12 kg :szok::-D

u mnie widac..oj.. widac, najbardziej na twarzy, 2 podbrudki juz:zawstydzona/y: taka nalana jestem
pocieszam sie ze to woda ktora szybko zejdzie:sorry:

cayoka niezła laseczka z Ciebie! :tak::-D
tiluchna moja droga pamiętam Twoja sesje i jesteś szczuplutka!
Weźcie mnie dziewczyny nie załamujcie, ja jestem niska na dodatek kulka! mam już +8 kg i jak Wy będziecie pisały, że jesteście "duże" to co ja mam powiedzieć.. :szok:;-)

reklama
Do góry