reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Zgodnie z obietnicą wstawiam domek mojego syneczka . Dzisiaj trochę posiedzę i potowarzyszę Hubciowi w pracy, bo ma jakieś pilne zadanie na 7 rano do wykonania. Hmmm, właśnie mi się przypomniało, że muszę wstać przed 6 i wybrać się do piekarni po pieczywo żeby zrobić mężusiowi śniadanie, ciekawe tylko jak ja wstanę o tak wczesnej porze??
Mamuski!
mam pytanie czy kazdej kobiecie w ciazy wychodzi pepek na wierzch i kiedy?
Bo wlasnie mi wyszedl troszke do przodu ale nadal mam go w srodku a nie na wierzchu wlasnie zaczelam sie nad tym zastanawiac??????????????
Anik sliczny domek ma twoj synus
mam pytanie czy kazdej kobiecie w ciazy wychodzi pepek na wierzch i kiedy?
Bo wlasnie mi wyszedl troszke do przodu ale nadal mam go w srodku a nie na wierzchu wlasnie zaczelam sie nad tym zastanawiac??????????????
Anik sliczny domek ma twoj synus
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dzięki Madzia, wydaje mi się, że wychodzi każdej, bo macica jak jest już na wysokości pępka po prostu go wypycha na zewnątrz, ale mogę się mylić, w każdym bądź razie ja mam teraz pewnie podobny do Twojego
K
KingaP
Gość
na pewno wychodzi każdej
Anik!! wygodne mieszkanko ma Twój synek
Anik!! wygodne mieszkanko ma Twój synek
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Nie musi każdej wybiś - moja bratowa miała na równi z brzusiem, ale nie miała wypukłego. A mi zaczyna też robić się coraz płytszy. Anik brzusio rośnie jak się patrzy
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dzięki dziewczynki, nie tylko ma wygodne mieszkanko, ale i super mleczarnię pod noskiem
A
ara
Gość
anik, super brzuszek
ale ja uwielbiam te wasze brzuszki ogladac
ale ja uwielbiam te wasze brzuszki ogladac
reklama
Podziel się: