reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

reklama
Zgodnie z obietnicą wstawiam domek mojego syneczka :). Dzisiaj trochę posiedzę i potowarzyszę Hubciowi w pracy, bo ma jakieś pilne zadanie na 7 rano do wykonania. Hmmm, właśnie mi się przypomniało, że muszę wstać przed 6 i wybrać się do piekarni po pieczywo żeby zrobić mężusiowi śniadanie, ciekawe tylko jak ja wstanę o tak wczesnej porze?? :)

Mamuski!
mam pytanie czy kazdej kobiecie w ciazy wychodzi pepek na wierzch i kiedy?
Bo wlasnie mi wyszedl troszke do przodu ale nadal mam go w srodku a nie na wierzchu wlasnie zaczelam sie nad tym zastanawiac??????????????
Anik sliczny domek ma twoj synus:)

Dzięki Madzia, wydaje mi się, że wychodzi każdej, bo macica jak jest już na wysokości pępka po prostu go wypycha na zewnątrz, ale mogę się mylić, w każdym bądź razie ja mam teraz pewnie podobny do Twojego :)

Nie musi każdej wybiś - moja bratowa miała na równi z brzusiem, ale nie miała wypukłego. A mi zaczyna też robić się coraz płytszy. Anik brzusio rośnie jak się patrzy :D

reklama
Dzieki Mamuski za uswiadomienie mnie...
Zaczelam sie nad tym zastanawiac bo moja kumpela miala juz w 5 miesiacu wypukly pepek a moze dlatego ze chuda jeszt jak patyk?

Do góry