reklama
M
monika_pk
Gość
jak jest matryca 3,2 tez wystarczy......tak naprawde to a aparacie cyfrowym jest wazny procesor...ja od od roku mam Canona 1S IS i ma matryce 3,2( i nie narzekam na jakosc zdjec-a pracuje w firmie fotograficznej i bywam bardzo wymagajaca co do zdjec )...oprócz tego mamy też lustrzanke Canona EOS 300( tak na marginesie najlepszy z całej tej lini)...dwa aparaty....dwie mozliwosci....mój maz ma cyfrówe, ja lustrzanke...jestem wierna tradycyjnej fotografii
M
monika_pk
Gość
w lustrzankach lubie tzw. rozmydlenie...zdjecia sa naturalne...natomiast ( dla wprawnego oka) z cyfrówki zdjecia sa przerysowane a kolory czasami nienaturalne jak z bajki.....oczywiscie wszystko zalezy od laboranta który obrabia zdjecie na labie ...ze juz nie wspomne o otrzymaniu naturalnego kolorytu skóry
A
azik
Gość
a ja bym chciała cyfrową lustrzanke (5000 zł)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A mi już tak ładnie urósł brzusio.... Ale nie mogę Wam pokazać, bo cyfrówka zepsuta..... Eh, a taki duży Nareszcie
M
monika_pk
Gość
....sprawie sobie kiedys lustrzanke cyfrowa.....ale Canona..zebym nie musiała kupowac nowych obiektywów
reklama
A
ara
Gość
monika_pk pisze:....sprawie sobie kiedys lustrzanke cyfrowa.....ale Canona..zebym nie musiała kupowac nowych obiektywów
oj polecam, naprawde rewelka. mam 300d i jestem zachwycona
Podziel się: