reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

heh ja tez aga sobie inaczej wyobrazalam ;) ale tej roznicy wiekowej w ogole nie widac a i powazniej wygladasz ode mnie bo ja ten sam rocznik a mi 18 zaledwie daja i sie wpieniam :mad:

reklama
Agao jestes po prostu sliczna!!!! I bardzo z mezem do siebie pasujecie. Zdjecia super!!!!! az sie oczy rwa do patrzenia!!!!!! Dzidzius tez bedzie pewnikiem taki sliczny

Oto cała ja na wczorajszym spacerze. Najbardziej to mi biust urósł ;)

pa3023657ov.jpg

super :) no a biusty to nam porosly...nie wiem czy ogladacie m jak milosc, ja tak ;0 i zauwazylam ze marcie na przyklad powinni troszke biustu dorobic, bo ma za maly jak na kobiete w ciazy ;)

osinka ale masz brzuszek...pozazdrościć...
Co do biustu, to chyba wszystkim urósł. Mój jest na etapie "drugiego wzrostu".

co do M jak miłość, to fakt - tylko brzuch Marcie dorobili :)

mój biust ostatnio przystopował i dobrze, bo nie nadążałam kupować staników ;) Aż boje się marca i karmienia piersią - podobno jeszcze bardziej rośnie - będzie mi potrzebna podpórka pod biust ;D

brzucholec dosłownie zaczął mi rosnąć od ostatniego tygodnia! w końcu, bo już dostawałam schiz, że cos ze mną nie tak ;)

co do biustu....mam juz 80C....a jestem raczej drobnej postury:) 155 cm i teraz waze 50kg...:)....faktem jest ze najbardziej z mojego biustu jest zadowolony mężuś:)

Osinka: ślicznie wyglądasz, nareszcie nie na czarno ubrana.

moje doniczki ostatnio pakowałam do stanika 75D, ale już muszę nowy kupić, bo mi się nie mieszczą.

reklama
Do góry