reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
kinga p bardzo jestem ciekawa jak sobie mni wyobrazałaś??? :) może zdradzisz tajemnicę
a brzusio zawsze do tej pory miałam płaski bo miałam kaloryferek od brzuszków

Tak naprawdę, to nie umiem opisać moich wyobrażeń ;) Ale pasujesz do tych swoich opowieści ;) Może inaczej: opowieści pasują do Ciebie ;D

Agao tak sczezrez to ja sobie też zupełnie inaczej wyobrażalam - jako niską, chudą brunetkę, taką lekko roztrzepaną a tu ! Proszę, proszę ! poważna panna młoda i wogóle kojarzysz mi się z buisnesswoman :D :D Ale mam wyobraźnie, co ? A tak wogóle to masz PRZEPIĘKNĄ suknię ślubną - zawsze mi się taka marzyła- pozazdrościć......

sliczne sa te zdjecia slubne, bardzo ladna sukienka i tez mi sie wydaje ze wizualnie do siebie pasujecie. podobno jak para jest do siebie podobna to znaczy ze idealnie do siebie pasuje (tak sie mowi), ach sobie swoj slub przypomnialam... ale tez inaczej sobie ciebie wyobrazalam ale jak to nie wiem :) a kiedy byl ten slub??

reklama
Do góry