reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Po mnie kompletnie nic nie widac, caly czas nosze normalne rzeczy sprzed ciazy, a w spodniach mam jeszcze caly czas luz. Moja mama mowi ze po niej nic nie bylo widac do poczatku 7 miesiaca, wiec moze to dziedziczne, chociaz ona jest o wiele szczuplejsza i wyzsza ode mnie.

reklama
hurrraaaaaaaaa dzisiaj w salonie nissana a wczoraj w restauracji miejsca w których często bywamy zauważono mój brzuszek wkońcu coś widać !!!! ;)

no wlasnie, z tymi brzuszkami roznie bywa a wszyscy do okola chcieliby zebysmy juz od 4-tego miesiaca chodzily jak wieloryby... brzuszek jest fajny ale jak sie go nie dzwiga przed soba :), jednak ja nie moge sie doczekackiedy mi urosnie, moze wtedy beda mnie puszczac w dzwiach, lub robic wiecej miejsca na korytarzu na uczelni, bo jak narazie to ja musze wszystkim ustepowac i chowac brzuszek bo kazdy sie pcha na mnie "bo nic po mnie nie widac" i wszyscy uznaja ze nie nic to nie boli jak ktos mnie szturchnie w brzuszek :(

u mnie tez juz widac na tyle ze kilka osob zapytalo sie czy jestem w cizay (choc nie mnie, bo blai sie ze powiem nie i ze wyjdzie ze sie gruba robie :laugh:)

moja główna dyrekcja nie mogła uwierzyć, że jestem w 5 miesiącu ;) wszyscy myśleli, że lekko utyłam po aktywnych wakacjach - nie rozpowiadałam wszystkim na prawo i lewo, bo nie lubię rozgłosu, zresztą mam uraz do babek z pracy

reklama
Do góry