reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

anian pisze:
Anik, masz świtny brzusio. Patrząc na Twój przestaję mieć kompleksy, że mój jest taki mały!

Dzięki Aniu, powiedz czy uważasz, że mam mały brzuszek?? Kurde, ja myślę, że jak na 20 tydzień, to jest bardzo duży... (to zdjęcie było wykonane wczoraj przed spankiem). W pasie mam na plusie ponad 20cm a o bioderkach i piersiątkach to już nic nie napiszę, bo wstyd :(

reklama
anik - śliczny brzuszek, jetseś bardzo szczuplutką i zgrabną mamusią :)

mi wszystko poszło w biust i biodra, brzuszka nie widać prawie wcale, chodzę w normalnych ciuchach

Anik uważam że masz mały brzuszek. W porównaniu do Wodniczki to tu chyba każda z nas mam mały! Ja z rana też taki mam (albo i mniejszy). W ciągu dnia rośnie (z przejedzenia!) ale ogólnie to powiem Ci, że na tym zdjęciu ze spaceru to widać, że jesteś w ciąży. Ja ostatni jak spotkałam koleżankę i powiedziałam, że jestem w 5 miesiącu to tylko spojrzała na mnie i się zapytała " A gdzie brzuch?". Przestałam się tym przejmować i myśleć o wielkości, bo na pewno przyjdzie na nas czas i też nas wywali, a tak chociaż sobie kręgosłup oszczędzamy ... DO CZASU!!!

Dziewczyny a ja robię albimik dla dzidzi w stylu "Albumu Mojego Dziecka". Stwierdziłam, że po co mam na takowy wydawać około 40 zl, skoro mogę zrobić Go sama ? Wkleiłam nasze zdjęcia, dzidzi z USG jestmiejscena zdjęcia do końca ciąży..... Opisy co czujemy gdy o nim myślimy itd.... Cudny jest :D

bibi0028ab.jpg

bibi0056zu.jpg

Mama Boo pisze:
Dziewczyny a ja robię albimik dla dzidzi w stylu "Albumu Mojego Dziecka". Stwierdziłam, że po co mam na takowy wydawać około 40 zl, skoro mogę zrobić Go sama ? Wkleiłam nasze zdjęcia, dzidzi z USG jestmiejscena zdjęcia do końca ciąży..... Opisy co czujemy gdy o nim myślimy itd.... Cudny jest :D
śiewtny pomysł i niesamowita pamiątka ja mam tylko kilka swoich zdjęc z dzieciństwa chociaż czasy sie zmienily
ale i tak jestem za i tez sobie taki zrobie

reklama
Do góry