reklama
A
azik
Gość
na poczcie te strare baby i tak cię nie przepuszczą, a szkoda tracic nerwy dla nich....
mamaboo, na ogólnym zdjęciu twój brzusio wydaje sie mniejszy...
ale to tak jak u mnie, jak patrze na brzusuio z góry to wydaje sie taki wielki, a jak się ubiore i patrze z boku na siebie - to czasami tak imały...
agao, pisałam wczoraj ,że dziewczynka u mnie w szkole jest w 17 tygodniu i brzusia nie ma w ogóle!!! - ni przejmuj się wysadzi Cię w 6 miesiącu na pewno.
mamaboo, na ogólnym zdjęciu twój brzusio wydaje sie mniejszy...
ale to tak jak u mnie, jak patrze na brzusuio z góry to wydaje sie taki wielki, a jak się ubiore i patrze z boku na siebie - to czasami tak imały...
agao, pisałam wczoraj ,że dziewczynka u mnie w szkole jest w 17 tygodniu i brzusia nie ma w ogóle!!! - ni przejmuj się wysadzi Cię w 6 miesiącu na pewno.
a ja wpieprzam się gdzie mogę bez kolejki na każdej poczcie, banku tłumacząc się ciążą -zawsze mam obcisły sweterek i brzunio trochę widać jak do tej pory baba raz się coś pluła ale ją olałam , wiem że jestem straszna ale nie nawidzę kolejek
A
azik
Gość
a ja bardziej niż kolejek - awantur.
ale ja mam dobrze, w wiekszości kolejek stoi Igor
ale ja mam dobrze, w wiekszości kolejek stoi Igor
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Joanna śliczne dzieciaczki - naprawdę , ale mają jakby ciemniejszą karnację. Po Tobie ??? A kiedy Ciebie zobaczymy ?
Azik jak brzusio goły to większy,a le to też zależy co ubiorę i jak stanę. Ogólnie już widać i to mnie cieszy
Azik jak brzusio goły to większy,a le to też zależy co ubiorę i jak stanę. Ogólnie już widać i to mnie cieszy
reklama
Podziel się: