reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

agao pisze:
ANIK78 pisze:
Dzięki dziewczynki za miłe słowa :). Moja teściowa powiedziała mi wczoraj, ze mam mały brzuszek i na pewno mam mało wód płodowych (no i zaczęłam się bardzo przejmować, natomiast jeśli chodzi o wielkość brzucha, to uważam, że mam spory). A poza tym nawpierniczałam się dzisiaj pączków jak chora i zero dolegliwości, jestem w szoku... :)

anik mój bzruch wygląda podobnie a dzisiaj gin badał mi ilość wód i mały naprawdę może sobie spoko pływać a podobno waży 3400 więc sie nie martw

w pasie mam 111-113 cm a TY?????????

Aga, ja mam 103 :), teraz to pewnie 110 :), bo od 3 dni tylko faworki a od wczoraj faworki i pączki :)

reklama
iwosz pisze:
Anik - są jakieś plusy z tej końcówki ciąży ;D - ja zjadłam dziś kawał pieczonego schabu, 4 pączki i zastanawiałam się coby tu jeszcze ;D
mój brzuch też nie jest największy (przynajmniej tak ciągle słyszę), a wody ok, z maluchem wszystko gra ;)

Iwosz, nam się chyba faktycznie te brzuszki obniżyły :)

Hej!
Oto mój dzisiejszy brzuszek - ma 105cm w obwodzie ;D - dziś 36tydz. mi sie zaczął. :)
Brzuch mam tak wysoko, że cycorki mi na nim leżą. Musiałam zrezygnować ze staników z fiszbinami, bo mi się wpijały w brzuchol. hihihihi

36tydz0jw.jpg

dziękuję dziewczynki za miłe słowa :)
Anik, to mi dłuuuugo szło gdzieś na boki i dłuuuugo nie miałam brzuszka :)

a Agata zgłasza ostatnio reklamacje, chyba średnio jej wygodnie, bo mnie obkopuje z każdej strony, a najbardziej pęcherz ;D

osinko no wiesz dzidzia musi sprawdzic czy czasem jej mama nie ma brzuszka z gumy :) i ile jest w stanie zniesc :D
moj maluszek robi dokladnie to samo tylko nozkami odpycha sie od kregoslupa (przynajmniej mam takie wrazenie) i wypycha dupcie, srednio przyjemne gdy robie tak przez godzine :) ale i tak mocno juz kocham to moje malenstwo ;)

reklama
Do góry