reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

sliczne brzucholki catherinka i ANIK78 :)
anik: ale kreske to juz masz bardzo duza,
catherinka: mezulek bardzo kocha dzieciatko w brzusiu co nie??

a mi tez sie tak wydawalo ze sie opuscil, no w koncu ginka powiedziala ze moge urodzic przed 8 marca (dlatego mam sie oszczedzac) chociaz termin mam na 16 nastego to te dwa tyg przed terminem juz sie traktuje jak w terminie. rozumiecie mnie?bo chyba troche zamotalam :)

reklama
uf! to sie ciesze ze nie zakrecilam za bardzo :)
bo mnie samej sie to wydawalo nieco zagmatwane a jeszcze komus wytlumaczyc i to o tak wczesnej porze :) qurcze juz dawno tak wczesnie na kompie nie siedzialam

catherinka pisze:
lolcia81 pisze:
catherinka super zdjęcie, my co do terminu idziemy równo:)

:-) Ciekawe, która wyrwie się pierwsza  ;D
Ja, jak na razie nie mam żadnych objawów no i zero rozwarcia :-)

Ja tez nie mam żadnych objawów i też chcę wytrzymac do marca:) W środę idę do lekarza, ma mnie skierować na pierwsze ktg i pewnie powie co dalej. Jeszcze 4 tygodnie temu Dzidzia była ułożona główka do góry, więc jak tak dalej jest to pewnie czeka mnie cc.

Dziwczyny- super brzucholki. I pomyślec, że to ich ostatnie dni....

Lolcia- mój dzidzius obrócił sie głowa do góry dosłownie parę dni temu.
Ale się nie poddaje. Masuje brzuch, bo gdziesz wyczytałam, ze to pomaga.
I juz mi się wydaje (choc może sa to moje pobozne życzenia), że coś się tam przekręca.

Ja mam wrażenie że czuje głowę pod żebrami. Czasami jednak wydaje mi sie jakby leżało w poprzek. Sama juz nie wiem. Zobaczymy co bedzie to będzie:))

Sporo nowych brzuszków....bardzo ładne tylko szkoda, że to już koniec ich żywota ;D ;D ;D

reklama
ANIK78 pisze:
Dzięki Catherinka, masz rację :) A tak w ogóle, to cieszę się jak głupia od kilku dni, bo nie mam już zgagi, mogę dużo zjeść i nic się nie dzieje :), chyba brzuszek się opuścił. W pasie miałam dzisiaj 103 SZOK! :)
Nie mieć zgagi - marzenie.... :-)

anian pisze:
Sporo nowych brzuszków....bardzo ładne tylko szkoda, że to już koniec ich żywota ;D ;D ;D

Nio, szkoda... Mój mąż to cały czas ze smutkiem powtarza: "Jak Ty będziesz wyglądać bez brzuszka - bez sensu" :-)

Do góry