reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

A ja sie przestraszylam, ze brzuszek mi sie opuszcza. Bo przez dlugi czas bylo 108 cm w pepku, a wczoraj tylko 107 cm. :( I strasznie jestem wyczulona na kazdy najmniejszy jakis bol czy skurczyk.

reklama
Fajny brzuch Catherinko!

A ja dostrzegłam na swoim kilka niedużych rozstępów - prawie całą ciążę obyło się bez nich a tu... wyskoczyły na sam koniec :mad:

catherinka: no no no fajniutkie mieszkanko ma ta twoja dzidzia. qurcze a kiedys wszystkie mialysmy takie male brzuszki i czekalysmy zeby juz bylo je w koncu widac prawda?? acha no i w pepku mam 105 cm
a oto mieszkanko mojego KTOSia malutkiego :D

MagdalenaB, no nieźle się wypycha Twoje maleństwo :) Czyżby to był chłopczyk? :)

Aż się poszłam zmierzyć i mam równiutki 100 cm :)

ja mam taka nadzieje ze chlopczyk :) na usg niby tam bylo widac chlopiece to i owo :)
ale mam wrazenie ze troche mi opadl, czy to tylko moje juz wymysly??
qurcze nadal jestem w szoku po tej wiadomosci o pytii!! ale ona ma fajnie moze juz tulic swoja kruszynke !!

magdalenaB ale dzieciątko się rozpycha fajny brzusio
catherinka również śliczny brzusio

reklama
brzucho ciężki jak się przekręcam z boku na bok to trwa to bardzo długo i boli
dusi mnie i kopie ale oby jeszcze d o soboty ::)

Do góry