reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Dziękuję :) Nie zabrzmiałaś aż tak groźnie :) Ale ja też często słyszę - ale się zmieniłaś na twarzy - to na dziewczynkę. Wtedy po głowie mi chodzi "Że niby wyladniałam czy spaskudniałam ???". Wiem jedno -zrobił mi się paskudnie duży nos i usta :) jak u murzynki :)

reklama
Ja słyszę tak różne opinie, że nie wiem kogo mam słuchać...

Mama mi wczoraj powiedziała, że nie wygląda to na dziewczynkę, a tak gwiazda mnie wpieniła...

Nie przejmuj się MamaBoo, choć wiem jakie to trudne, bo sama też za dużo biore do siebie

AAA. Jeszcze coś: Kiedyś Rafałą mama powiedziała mi, że dziewczynka odbiera mamie urodę, ja tak to sobie wbiłam do głowy, że jak usłyszałam, że będzie dziewczynka, to to jako pierwsze mi przyszło do głowy, że BEDE BRZYDKA!!!

dziewczynki ciąża to stan przejściowy i nawet jeśli się troszkę pozmieniałyśmy, to i tak już niedługo będziemy wyglądały jak dawniej ;D ;D ;D albo ładniej, bo podobno macierzyństwo dodaje urody ;D

No - moja przyjaciółka z szkolnych lat wygląda po dziecku o niebo lepiej a ciąża jej szczerze nie slużyła.... Musi wszystko wrócić do normy, nie mówię już o rozmiarze 36 (bo marzyć dobra rzecz, ale to już jest nierealne :) ), ale 38 byłoby super :D

przy moich 160 cm, 45 kg wagi... chudzina jestem

a teraz 160cm(to bez zmian :laugh: :laugh:) i 59 kg, czuję się jak słonik!!!

Ostatnio śmialiśmy się z Rafałem, jak podali informację, że w Londynie w Tamizie pływał wieloryb. Pierwsza moja reakcja była taka: ciekawe, która z marcówek wypuściła się tak daleko ??
Ja byłam w domu ;D ;D ;D

KingaP pisze:
przy moich 160 cm, 45 kg wagi... chudzina jestem

a teraz 160cm(to bez zmian  :laugh: :laugh:) i 59 kg, czuję się jak słonik!!!

Ostatnio śmialiśmy się z Rafałem, jak podali informację, że w Londynie w Tamizie pływał wieloryb. Pierwsza moja reakcja była taka: ciekawe, która z marcówek wypuściła się tak daleko ??
Ja byłam w domu  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

ja przed ciążą nosiłam 36 lub 38 po ciąży mam nadzieję na 38 / 40 bo już nie chcę być taka długa i chuda! teraz czas pobyć kobietą nie? ;D

reklama
Do góry