reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

mój dzidzi zrobił dzisiaj coś dziwnego wlazł pod same cycki skakał a poniżej pępka było jakby pusto potem zlazł na swoje miejsce nie wiem co to miało być?????? ::)

reklama
agao - moja mała często tak robi :) wtedy mam jakby drugie cycorki ;D
i zawsze śpi na prawej stronie brzucha - nawet wiem jak, bo lekarz podejrzał na usg - podkurcza nóżki pod siebie i wypycha do góry dupcię ;D
dzisiaj juz się umościła na swoim ulubionym miejscu :) szybko zasnęła - puściłam jej "usypianki bobasa" - założyłam słuchawki na brzuchol :D ciągle mi zjeżdżały, ale chyba zadziałała ta muzyka ;)

osinka pisze:
agao - moja mała często tak robi :) wtedy mam jakby drugie cycorki ;D
i zawsze śpi na prawej stronie brzucha - nawet wiem jak, bo lekarz podejrzał na usg - podkurcza nóżki pod siebie i wypycha do góry dupcię ;D
dzisiaj juz się umościła na swoim ulubionym miejscu :) szybko zasnęła - puściłam jej "usypianki bobasa" - założyłam słuchawki na brzuchol :D ciągle mi zjeżdżały, ale chyba zadziałała ta muzyka ;)

a to dobrze bo już się zastanawiałam co on robi zdarzyło mi się to pierwszy raz i lekko się zdiwiłam bo dość dziwnie to wyglądało brzuch od dołu pusty a pod cyckami pułka wielka

dziewczynki!
ja jeszcze do tej dyskusji o brzuszkach - ja mam 169 cm wzrostu a w brzuszku 93 ::) a mi się wydaje taaaaaaaaaaaki wielki ::) chyba, że coś źle mierzę - no ale mierzę w pępku
przybrałam chyba tak +8-9 (piszę chyba bo mój gin nie raczy mnie ważyć)

A u mnie dalej - najpierw piersi, potem brzuch potem ja ;D Zmierzę się dzis jak będę u rodziców... Na wagę włazić nie będę, bo dopóki tego nie robię to jestem zadowoloną z życia i siebie ciężarówką ;) Wczoraj znowu usłyszałam, że nie wyglądam na 8 miesiąc...Potem będą się mnie pytać skąd wzięłam to dziecko skoro nie byłam w ciąży ;D

To ja w pasie mam 100cm, i to już tak z miesiąc, kiedy to brzuch mi tak nagle urósł, a waga to ok 15 kg i większość w brzuch poszła.
I tą wagą jakoś wogóle się nie przejmuję, zrzucę jak będę karmić. :)

iwosz też sie tego boję!!! moi sąsiedzi nie wiedzą, że jestem w ciąży - w kurtce/płaszcu kompletnie nic nie widać, a chodzę w tych samych co przed ciążą, potem będą plotkować, że adoptowałam dziecko :D chyba im się pokażę z brzuszkiem ;)

tak, tak, przeleć się do sklepu w samej bluzeczce!!! :D :D :D

Moim sąsiadom, tym zza ściany powiedzieliśmy szybko i jeszcze jednej sąsiadce - z tej radości podarowała mi niemiecką kawę bezkofeinową :), a reszta sąsiadów to takie wścibskie baby (i wcale nie stare) nie wiedzą nic od nas. Też pewnie będzie gadanie, chociaż jak już widać brzuch bez szalika, to może zauważyły ?? A tam!!! Oby do wiosny

Koga jakiego Ty masz humanitarnego ginekologa- moj na dzien dobry kaze mi na wage wejsc!!!!
Po mnie widac, bo plaszczyk to taki jeszcze z przed ciazy i troche sie obcisly zrobil, a szkoda mi pieniedzy na cos nowego. W ogole moj brzuch to sensacja na uczelni i kazda koleznka chce go dotknac, co z kolei mnie nie bawi i juz zaczyna wkurzac.

reklama
KingaP pisze:
tak, tak, przeleć się do sklepu w samej bluzeczce!!!  :D :D :D

Moim sąsiadom, tym zza ściany powiedzieliśmy szybko i jeszcze jednej sąsiadce - z tej radości podarowała mi niemiecką kawę bezkofeinową :), a reszta sąsiadów to takie wścibskie baby (i wcale nie stare) nie wiedzą nic od nas. Też pewnie będzie gadanie, chociaż jak już widać brzuch bez szalika, to może zauważyły ?? A tam!!! Oby do wiosny

Albo w stroju kapielowym ;D..

Do góry