reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
dziekuje bardzo, mialam nadzieje ze sie spodobają :) zastanawiam sie tylko czy pokaze je kiedys dziecku hehe chyba dopiero jak bedzie baaaardzo duze zeby nie nasladowalo zbyt szybko mamusi w "rozbieranych" sesjach. to bylby wielki blad wychowawczy nieprawdaz?? :D

no chyba tak zrobie, albo jak bedzie sie tez spodziewac dziecka (tylko mam nadzieje ze nie nastapi to zbyt szybko...)
ale jak zartuje z Pawlem: nasze dziecko pojdzie na dyskoteke w wieku jakis 25 lat i to pod opieka ktoregos z nas, bo jak chce sie tylko pobawic i nic zlego nie robic to przy nas nie bedzie mialo sie czego wstydzic. :p

zdjecia sliczne................ja takich bym nie mogla wkleic...........maz by mnie zabil ten cholerny zazdrosnik,ale namowie go na taka sesje-zeby pamiatke miec

reklama
zauważyłam że jak mam etapy wzrostu brzucha to mnie skóra swędzi na brzusiu

też tak macie?????

gestoza to jak więcej niż brzuch swędzi co???

Do góry