reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
no no brzuszek sliczniutki!! wiecie co?? tak ostatnio zaczelam myslec jak wygladaja te nasze dzieciaczki, jakie maja oczka, noski, uszka... juz nie moge sie doczekac jak zaczniemy pokazywac fotki naszych pociech...

jak tam brzuszki??
ja ostatnio mam wrażenie że coraz mam w nim mniej miejsca a skóra aż mi na nim trzeszczy

codziennie mi ciężej ufff :o

ja tez to mam i w dodatku dzidzia tez chyba to czuje bo dupcie mi tak wyciska na zewnatrz ze chodze pol dnia z taka bulwa na brzusiu :laugh: wiec ona tez by sie ucieszyla z wiekszego brzunie a skora jakby mowila "ja nie moge juz wiecej!!"

A w jakiej pozycji jest ustawione wasze maleństwo, po moje nadal w poziomej tzn. głowka po prawej, nóżki po lewej stronie brzuszka.

no dobra zaprezentuje wam cos... tak ostatnio mnie natchnelyscie na sesje fotograficzna ze sie pochwale. ale nie byla to sesja w studiu :) tylko przed mezem ;)

no troche was zajelam... :)

reklama
pieknie wygladasz i jaki masz fajowy pepuszek :))
ja sie zastanawiam czy mi wyskoczy pepek (tak bardzo bym chciala), poniewaz przed ciaza zawsze mialam taki gleboki

Do góry