reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki

A tak swoją drogą to miał być wątek z Naszymi Brzuszkami na czele, a Wy się chyba wstydzicie. Wiem, ze większośc nie ma cyfrówek, ale jest nas tu trochę. Jak narazie tylko niewiele pokazało brzuchy..........

reklama
Dzisiaj przydałoby się zrobić zdjęcie mojemu brzuszkowi... imponujacy.
wygladam na ok 4-5 miesiąc :)
ale sie objadłam

ja mam jakies foteczki, ale na zwyklym aparacie i nawet jesczze nie polowa filmu...zanim wywola i zeskanuje to minie jesczze pewnie duuzo czasu..ale jak tylko bede miala fotki mi sie uda dorwac skaner to cos wrzuce. a narazie podziwiam Wasze brzuszki, są sliczne:)

zaryzykowałam i kupiłam kilka rzeczy na allegro. dotychczas 1:1 jedna rzecz ok, druga niezbyt, ale zamówiłam jeszcze kilka, zobaczymy...

DOSTARCZONO MI JUZ BLUZECZKĘ CZERWONĄ ZE STANEMI DRUGA JAK TO IGUŚ MÓWI BABCINA PODOMKĘ, TEZ ZE STANEM, LEKKO PRZEZROCZYSTĄ I KOLOROWĄ.

CZEKAM NA KOMPLECIK SZTRUKSOWY (IDENTYCZNY W SUMIE JAK MAM Z POPRZEDNIJEJ CIĄZY - ALE BEŻ) I SPODNIE SZTRUKSOWE I OGRODNICZKI SZTRUKSOWE, (LUBIE SZTRUKS, NIE LUBIE JEANSU),ORAZ KOSZULĘ BIAŁĄ - W SZCZECINIE W CIUCHBUDZIE KUPIŁAM SOBIE DWIE SUKIENKI NA POCZATEK CIĄZY (MAJĄ MAŁY ZAPASIK).

Z POPRZEDNIEJ MAM JESZCE TEN CZARNY SZTRUKSOWY KOPMPLECIJ (TUNIKA + SPODNIE) I SUKIENKĘ I SPODNIE NA SZELECZKACH (TEŻ Z CIUCHLANDII).

JESZCZE ZE DWIE PRZYZWOITE BLUZECZKI DO PRACY I BĘDZEI KOMPLET. ZA CAŁĄ WYMIANĘ GARDEROBY DO TEJ PORY ZAPŁACIŁAM OK 200 ZŁOTYCH, TO TYLE I LE KOSZTOWAŁ POPRZEDNIM RAZEM SZTRIKSOWY KOMPLECIK. :) ALE WTEDY BYŁAM POD MUSEM

Azik, no to masz już garderobę z głowy, fajnie :). Ja czekam na spodnie ciążowe od siostry i na jakieś bluzeczki, więc chyba na razie nic nie będę kupować. Do ciucholandu z chęcią bym się wybrała, ale mój małżonek nie chce ze mną chodzić po sklepach, więc biada mi. :( Jak jesteśmy w jakimś dużym hipermarkecie, to wtedy nie mam litości dla Hubika, ale to się zdarza 2xna miesiąc, a dla nas bab, to za mało ;)

reklama
Jejciu a ja jeszcze nic nie mam:( A do pracy tez bede musiala kupic kilka ciuchowbo u mnie raczej moda na kant ale na szczscie bez zakietow. No i cos na po domku tez trzeba miec. jakie macie plany co do okryc wierzchnich? Wszak cala jesien i zima czeka nas z brzuszkami? Kurtki czy plaszczyki rozkloszowane? To chyba bedzie najwiekszy wydatek.

Do góry