reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

reklama
Od dłuższego czasu obserwuje ten wątek i sama postanowiłam dodać swój brzuszek :-) Z tego co widzę to pobijam was wszystkie na wielkość brzusia a raczej jego brakiem....... Dzidziuś rozwija się podobno prawidłowo-nawet jest za duży jak na 19 tydzień.... Lekarz kazał mi przyjmować witaminy co drugi dzień a nie codziennie jak do tej pory... A ja myślałam że to mit z tymi witaminami (myślałam że nie wpływają na wielkość dzidzi)... no ale jeżeli lekarz tak mówi...
Ps Przepraszam za mój poranny strój :-) 19 tydzień 1.jpg19 tydzień 2.jpg

Załączniki

• 19 tydzień 1.jpg
    19 tydzień 1.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 19 tydzień 2.jpg
    19 tydzień 2.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 57
aska masz na pewno porządne mięśnie brzucha :) One podobno trzymają brzusio w takiej formie dlugo. ale Ty generalnie jesteś przecinek i z tego co obserwuję przecinkom brzucholki rosną później i to takie ładne zgrabne pileczki. Ja to mam rozwalony bęben :) Muszę właśnie udokumentować go, bo dawno tego nie robilam.

reklama
Do góry