reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

Pięknie wyglądacie dziewczyny,od kazdej z nas bije tyle radosci!
Ja rozstepy mam na piersiach..niestety.Na brzuchu mam po poprzednich ciazach w okolicach pępk, ale takie jasne..wiec nie sa mega widoczne.Teraz czekam na wysyp kolejnych albo i nie(mało prawdopodobne):crazy:Smaruje sie kremem Sexi Mama i zwykłą Oliwką po kąpieli, ale jak juz pisałyscie, mają byc to beda nie to nie.Moja kolezanka po 3 dzieci nie ma ani jednego:szok:

reklama
mi wyskoczyły w 22 tygodniu a smaruje się non stop oliwką i balsamem na rozstępy :no: brzuch jak po spotkaniu z Freddiem Krugerem :no:

mnie sie jednak wydaje że sama oliwka nie wystarczy niestety.
moja kumpela na samej oliwce dorobiła sie niestety mega rozstepów.
i fakt meago wyszły w 38 tyg
ale to moje zdanie,

Ja niby póki co nie mam, ale to i tak genetyczne, więc jeśli mam mieć, to będę mieć. Ale dla świętego spokoju smaruję emulsją babydream, bo długo stosowałam oliwkę, ale jakaś taka tłusta była:-D

No tak to jest jak ktoś będzie miał to będzie miał a jak nie to nie moje mamie po 4 dzieciach nie wyszly wiec może i ja nie bede miec.Mojej koleżance wyszly w 38 tyg a tez już myslala ze nie bedzie miec.Takie to niestety jest.

całą poprzednią ciążę się smarowałam kremami na rozstępy regularnie 2-3 razy dziennie i co? cycki caaaałe w rozstępach i od pasa do kolan prawie, po zewnętrznej stronie ud :(
a teraz 2 razy dziennie oliwką, jak wyjdą to trudno :(

Widzę,że sie nowe brzuszki pojawiły - piękne jesteśmy zarówno te małe jak i duże :)

Co do kondycji mojej skóry to ja rozstępy mam w pozostałości po okresie dojrzewania... póki co ciązowe mi nie wyszły. Smaruję sie po każdej kąpieli oliwka.

A to my przed wyjazdem do ginekologa :p My to dopiero szybko rośniemy :D
DSC01801.jpg

Załączniki

• DSC01801.jpg
    DSC01801.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry