reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

reklama
nonek, justyna ślicznie wyglądacie a to ja z dziś w cudnych getrach z lidla za niecałe 20 zł heheheh, megaaa wygodne

DSC02179.jpg

Załączniki

• DSC02179.jpg
    DSC02179.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 84
rojku faktycznie rośnie jak szalony, ale tylko brzuch :) juz Ci chociaż nic z buzi na podłogę nie spadnie :-p;-)

Magda86Poznań etap błyskawicy przed Tobą :) widać,że ciążowy, ale jeszcze zgrabniutki...malutki

justyn.ka ładna piłeczka :tak:

nonek - Tobie tylko w brzuszek idzie

no wszystkie brzuchy piękne !!!

Ostatnia edycja:
Rojku haha pozazdrosciłam ci tych zdjec w leginsach stąd spapugowane moje
malutka faktycznie dała już tobie o osbie znać- widać jak brzunio rośnie
najbardziej na tym moim zdjeciu zmartwiła mnie moja opadajaca du... hehehe
bede cwiczyc chodakowską jak urodze

lefkowa haha no teraz już mam podręczny stoliczek przy sobie :)

magda te leginsy to troche takie antygwaltki, zwlaszcza jak się podciągnie je pod sam biust :D Ale brzuch dobrze widać

reklama
Do góry