reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

Zdjęcie po niedzielnym obiadkuu :D Nie wiem czy to wina obiadu czy aparatu, ale wyglądam, jakbym zaraz miała jechać na porodówkę :D Pozdrawiam dziewczynki! :)

IMG_2629.jpg

Załączniki

• IMG_2629.jpg
    IMG_2629.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
maagsia bardzo ładnie wyglądasz, ja chciałabym mieć taki brzuszek. Jakna razie to słyszę tylko żebym jadła bo wyglądam jakbym była po lepszym obiedzie... i robi mi się wtedy bardzo smutno :-:)-:)-:)-:)-(

zwolineczka nie słuchaj innych. Mi też mówili, żebym jadła, a gdy mi się pokazał już duży brzuch, to mówią, że chyba za szybko rosnę... Wszystkim nie dogodzisz :D Najważniejsze, abyś Ty się dobrze czuła i Dzidzia była zdrowa :*

Najgorsze jest to, że tak naprawdę jem bardzo dużo ale mam taką przemianę ... Przed chwilą prawie ściełam się z jedną z położnych w szpitalu, już kilka razy docinała mi właśnie z powodu mało widocznej ciąży, do tego przyszła jak nie zjadłam obiadu. I docinki w stylu jak się nie je to się właśnie tak wygląda, albo mdleje w korytarzu. Niestety jak wracałam dzisiaj z pokoju lekarskiego w korytarzu strasznie mi się zrobiło słabo i na kogo musiałam trafić- na tą jędzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jakie macie pielne brzuszki takie sliczne ciazowe a ja mam nadal spozywczak ;/ nic nie przytylam nadal 12 kg na minusie ale brzuszek nadal nie wyglada na ciazowy ;/

reklama
zwolineczka nie denerwuj się, Ty wiesz ile jesz i że to wystarcza, a z boku faktycznie akurat dla niej może wyglądać na odchudzającą się babkę w ciąży. Czasem takie piguły okazują się z czasem super babkami tylko z takim specyficznym sposobem bycia.

Do góry