reklama
zwolineczka
Fanka BB :)
maagsia bardzo ładnie wyglądasz, ja chciałabym mieć taki brzuszek. Jakna razie to słyszę tylko żebym jadła bo wyglądam jakbym była po lepszym obiedzie... i robi mi się wtedy bardzo smutno :-----(
Magda86Poznań
Gusiak super już duży ;-)
Magasia u ciebie też już spory ;-) super
Magasia u ciebie też już spory ;-) super
zwolineczka nie słuchaj innych. Mi też mówili, żebym jadła, a gdy mi się pokazał już duży brzuch, to mówią, że chyba za szybko rosnę... Wszystkim nie dogodzisz Najważniejsze, abyś Ty się dobrze czuła i Dzidzia była zdrowa :*
zwolineczka
Najgorsze jest to, że tak naprawdę jem bardzo dużo ale mam taką przemianę ... Przed chwilą prawie ściełam się z jedną z położnych w szpitalu, już kilka razy docinała mi właśnie z powodu mało widocznej ciąży, do tego przyszła jak nie zjadłam obiadu. I docinki w stylu jak się nie je to się właśnie tak wygląda, albo mdleje w korytarzu. Niestety jak wracałam dzisiaj z pokoju lekarskiego w korytarzu strasznie mi się zrobiło słabo i na kogo musiałam trafić- na tą jędzę
melonowa89
jakie macie pielne brzuszki takie sliczne ciazowe a ja mam nadal spozywczak ;/ nic nie przytylam nadal 12 kg na minusie ale brzuszek nadal nie wyglada na ciazowy ;/
reklama
R
rojku
Gość
zwolineczka nie denerwuj się, Ty wiesz ile jesz i że to wystarcza, a z boku faktycznie akurat dla niej może wyglądać na odchudzającą się babkę w ciąży. Czasem takie piguły okazują się z czasem super babkami tylko z takim specyficznym sposobem bycia.