reklama
Wampi ja poproszę! :-)
Umieściłam dziś swoje aktualne zdjęcie na naszej klasie i poczytałam przed chwilą że trojaczki będę miała Ale że brzuszek śliczny;-)
A przy obwodzie brzucha podawajcie mądrale ile miałyście wcześniej, bo ja mam "tylko" 100cm, ale startowałam z 75, czyli 25 na plusie:-):-):-)
Kumpela termin ma 20marca, 110 cm obwodu, ale startowała z 95, więc już ją przegoniłam
Umieściłam dziś swoje aktualne zdjęcie na naszej klasie i poczytałam przed chwilą że trojaczki będę miała Ale że brzuszek śliczny;-)
A przy obwodzie brzucha podawajcie mądrale ile miałyście wcześniej, bo ja mam "tylko" 100cm, ale startowałam z 75, czyli 25 na plusie:-):-):-)
Kumpela termin ma 20marca, 110 cm obwodu, ale startowała z 95, więc już ją przegoniłam
katagorka20
Fanka BB :)
hej majówki damy rade myśle z tymi kg...ja mam taka nadzieję brzycha nie mierzyłam w obwodzie ale od poczatku ciązy mam praiwe 10kg na plusie a tu jeszcze 2 miesiące więc pewnie jeszcze z 5 przybedzie....ojjj...
ja startowałam z około 65 a mam teraz 95 więc 30 cm
66 cm -> 93 cm czyli na razie 27 cm
ale w pupinie aż do 110 podskoczyłam ale coż gdzieś te moje 12 kg musiało pójśc ;-)
Śmieję sie, ze dzięki wystającemu brzuchowi wreszcie nie rzuca się w oczy wystająca pupa ;-)
ale w pupinie aż do 110 podskoczyłam ale coż gdzieś te moje 12 kg musiało pójśc ;-)
Śmieję sie, ze dzięki wystającemu brzuchowi wreszcie nie rzuca się w oczy wystająca pupa ;-)
natalia_lila
Fanka BB :)
No ja miałam niecałą stówke w pupie, a teraz 110cm (oj czułam poszerzające sie biodra, czułam czułam i to bardzo intensywnie).
Myślicie że po porodzie miednica znowu wróci do swoich dawnych rozmiarów, bo szkoda mi moich fajnych spodni, których mam całą mase
Myślicie że po porodzie miednica znowu wróci do swoich dawnych rozmiarów, bo szkoda mi moich fajnych spodni, których mam całą mase
N
nataliak
Gość
miednica i biodra sie poszerzaja i starych spodni nie mozna wciagnac na tylek ale cieszcie sie ze Was to nie boli! znajoma ktora kilka dni temu urodzila juz od poczatku ciazy miala straszne bole wlasnie przez stawy i rozchodzace sie kosci.
reklama
Raczej powinna wrocic - ale daj sobie szansę i czas...
ja mialam takie super spodnie, ktore pamietaly jeszcze czasy studiów - mialy super fason i kształt. Po porodzie je wyrzuciłam - bo stwierdzilam ze nie bede sie stresowac, a teraz bardzo zaluje... bo po 3-4 miesiacach mogłam spokojnie je zalozyc ...
takze zadnych spodni nie wyrzucac
Podziel się: