a jak ci się uda to w tajemnicy zrobić?? tzn jakie miejsce?co do tatuaży to korci mnie zrobienie jeszcze jednego ale to jak urodzę i pewnie w tajemnicy przed M
reklama
nie bardzo może być to odkryte miejsce ponieważ tam gdzie pracuje nie są tolerowane tatuaże. wiec będzie pewnie w tym miejscu w którym Ty masz tylko ze ja z jednej strony mam blizne wiec juz został mi tylko jeden fajny kawałek ciała.
ależ wymyśliłaś :-)w tajemnicy pójdę zrobić tak aby się nie zaczaił a jak już będzie po fakcie to przecież już nic się nie da zrobić. a gdzie to jeszcze nie myslałam
moich też nie widać w zimę w ogóle, chyba,że zepnę włosy do góry to na karku tylko widaćnie bardzo może być to odkryte miejsce ponieważ tam gdzie pracuje nie są tolerowane tatuaże. wiec będzie pewnie w tym miejscu w którym Ty masz tylko ze ja z jednej strony mam blizne wiec juz został mi tylko jeden fajny kawałek ciała.
Krewetka, bo dopóki raz nie zrobisz, to nie korci tak bardzo :-)
nie, poprostu mnie się nie podobają
reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Shyangel ależ sprytnie dzieciaczka schowałaś
Ja na razie z butami, paznokciami itp sobie sama radzę, ale przewrócenie się na drugi bok w łóżku to już wyższa szkoła jazdy Nastekam się jak stara baba i muszę łokciem na moim się oprzeć żeby się "przeturlać" A brzuch rośnie z dnia na dzień
Co do tatuaży,ja kiedyś chciałam w pachwinie,ale ze względu na ciąże w przysżłości zdecydowałam się na łopatkę i jestem zadowolona.Skóra się nei marszczy tam tak szybko i zawsze można zakryć jeśli jest taka potrzeba A drugi bym sobie na kostce zrobiła,ale mąż mnie z domu pogoni bo on nie lubi takich "upiększaczy"
Ja na razie z butami, paznokciami itp sobie sama radzę, ale przewrócenie się na drugi bok w łóżku to już wyższa szkoła jazdy Nastekam się jak stara baba i muszę łokciem na moim się oprzeć żeby się "przeturlać" A brzuch rośnie z dnia na dzień
Co do tatuaży,ja kiedyś chciałam w pachwinie,ale ze względu na ciąże w przysżłości zdecydowałam się na łopatkę i jestem zadowolona.Skóra się nei marszczy tam tak szybko i zawsze można zakryć jeśli jest taka potrzeba A drugi bym sobie na kostce zrobiła,ale mąż mnie z domu pogoni bo on nie lubi takich "upiększaczy"
Podziel się: