reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

a wiecie co, mam wrażenie, ze zaczynam teraz szybko tyć no i brzuch naprawdę urósł, sądziłam, że tak w 24 tc zacznie się na dobre mega-tycie a tu już teraz..
w sobotę będąc w perfumerii, pierwszy raz ktoś obcy zauważył moja ciążę - sprzedawca radził mi "ostrożne" wybieranie perfum bo w "tym stanie" powonienie wariuje...hihi jakbym nie wiedziała...

reklama
malina pokaż foto Twojego brzuszka :tak:
mój chwilowo jakby wolniej rósł, ale np. ostatnio znajomi powiedzieli, ze nic po mnie nie widać:wściekła/y: ale myślę sobie, ze nie wszyscy patrzą na mój brzuch, poza tym ja zmarźluch 2 swetry i kurtka rozpięta..
co jak co za 2miesiące to będziemy trącać ludzi swoimi brzuchami:-D:-D

malina pokaż foto Twojego brzuszka :tak:
mój chwilowo jakby wolniej rósł, ale np. ostatnio znajomi powiedzieli, ze nic po mnie nie widać:wściekła/y: ale myślę sobie, ze nie wszyscy patrzą na mój brzuch, poza tym ja zmarźluch 2 swetry i kurtka rozpięta..
co jak co za 2miesiące to będziemy trącać ludzi swoimi brzuchami:-D:-D

wieczorkiem wrzuce fotkę, muszę świeże zrobić

Hej.
To ja jestem teraz w trzeciej ciąży. w obu poprzednich przed zajsciem wazylam okolo 67kg. mam 166cm. i w obu przytylam 10-11kg. po porodach praktycznie schodzilam do 70kg i teraz przed zajsciem wazylam 67-68kg. a teraz przytylam 2kg i mam 69kg.

ja jeszcze nie, mój pępek nadal wklęsły, choć mniej niż przed ciążą, ale kolczyk jeszcze spokojnie sobie siedzi
nataliak najwyżej wyjmij i wieczorem sobie na chwilkę wkładaj, wtedy masz pezwność, ze ci nie zarośnie i po porodzie można z powrotem włozyć:tak:

Tak szybko raczej nie zarasta... (Nie wiem jak u Was oczywiście) Niedawno z ciekawości sprawdziłam - u mnie da się włożyć sztyft po roku od wyjęcia ;-)

Cześć Foremki, a właściwie dobry wieczór :)

ładniutkie macie te brzucholki, a niektóre już nawet spore, jak Alutka17. Śliczny jest.
aga0411, ale z Ciebie chudzinka była i jest ) zazdroszczę. Elwiwas też chudziutka :)
anusiak-białystok bardzo ładnie w tej szarej sukience wyglądasz i z dłuuugimi butami. Całości uroku dodaje oczywiście zgrabniutki brzuszek
shyangel, no no, rośnie Ci ten tatoo na brzuszku :)

Ja zrobiłam fotkę dzisiaj rano, czyli 19+6, przed śniadaniem. Na plusie mam 5-6 kg, niestety.
I całe szczęście, że z wakacji przyjechałam o jakieś 3 kg chudsza, bo inaczej teraz bym przekroczyła 70-tkę. Najgorsze u mnie są boczki i uda.

Załączniki

• DSC_5721bb 19+6.jpg
    DSC_5721bb 19+6.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_5724 bb 19+6.jpg
    DSC_5724 bb 19+6.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ja zrobiłam fotkę dzisiaj rano, czyli 19+6, przed śniadaniem. Na plusie mam 5-6 kg, niestety.
I całe szczęście, że z wakacji przyjechałam o jakieś 3 kg chudsza, bo inaczej teraz bym przekroczyła 70-tkę. Najgorsze u mnie są boczki i uda.

Ja tam żadnych boczków tu nie widzę!!!:-) Ładny brzuszek jest :)

Do góry