reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

pepek mam jak najbardziej wklesly ale rosnacy brzuch zmienia polozenie kolczyka w kanale w gornej czesci wypychajac go do przodu. wlasnie na wypychaniu kolczyka przez skore polega migracja, najlatwiej to zaobserwowac w przypadku kolczykow w brwi bo czesto sie zdarza. lepiej wiec wyjac bo potem robi sie paskudna blizna. oczywiscie bede wkladac co jakis czas zeby kanal nie zarosl i zebym po porodzie znowu mogla nosic kolczyk. a ponizej przykladowe zdjecia: jak wyglada migracja i jakie sa efekty. wrazliwym nie polecam powiekszac zdjec :p

Załączniki

• Rejectingmadison.jpg
    Rejectingmadison.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 448318122_0c8d6a63fd.jpg
    448318122_0c8d6a63fd.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
łoooo jezu, dziewczyno weź mi te zdjęcia:szok::szok:
nie, nie u mnie żadnych zmina jeszcze nie ma choć teraz patrzę i jakby ta dziurka nieco większa się robiła....

Dziewczyny śliczne brzuszki:-) Ja tam nie mam problemu z kolczykiem w brzuchu.Ale kolczykiem z uchem to miałam problem bo mi już dziurka zarastała aż się zdziwiłam.Bo u mojego męża jeszcze się nie zrosła dziura a parę naście lat nie nosi kolczyka:szok:Pozdrawiam!

no slabo slabo. dlatego jak tylko cos zacznie bolec, bedzie zaczerwienione albo dziurka zacznie sie powiekszac to radze wyjmowac kolczyk bo najpewniej jest to poczatek migracji. wiem co pisze, smialo moge powiedziec ze znam sie na piercingu ;P no i mialam kolczyki w 16miejscach na ciele wiec migracje znam tez z autopsji. na szczescie nie mam zadnej blizny :)

reklama
Do góry