reklama
asia.k
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:-) Trochę miałam doła, żę u mnie już 2,5 kg na plusie - bo wczoraj byłam w księgarni i oglądałam ksiązkę - "Ciąża tydzień po tygodniu" i przy opisie tygodni 17-21 było jak wół napisane - że przyrost wagi 2-3 kg. Co znaczyłoby, że ja juz mam za dużo....
Aga - dawaj teraz Ty swoje zdjęcie:-)
Malina29 nie przesadzaj 2,5 kg to nie duzo!!!!!!!
Ja mam 8 na plusie i gdzie do maja?????? Bede jak lokomotywa!!!!!!!!!!!!!
malina29
Mama debiutująca
no rzeczywiście przesadzam, bo to moja pierwsza ciąża
zawsze miałam kompleks wagi i wciąż nie mogłam nad nią zapanować, dlatego troche panikuję, ze na pewno przytyje 30 kg jak moja mama..
ale dobrze, że tu na forum trochę mnie temperujecie :-)))))
I myślę, ze duzo fajniej jest przyjmować ciąże i jej uroki z uśmiechem, zamiast zamartwiac się - przecież bobas i tak zrekompensuje mi wszystkie małe minusiki
zawsze miałam kompleks wagi i wciąż nie mogłam nad nią zapanować, dlatego troche panikuję, ze na pewno przytyje 30 kg jak moja mama..
ale dobrze, że tu na forum trochę mnie temperujecie :-)))))
I myślę, ze duzo fajniej jest przyjmować ciąże i jej uroki z uśmiechem, zamiast zamartwiac się - przecież bobas i tak zrekompensuje mi wszystkie małe minusiki
ruda80
Schudłam bo mam taaakie mdłości , że nie mogę na jedzenie patrzeć, ale spokojnie już mi to mija i zaczynam nadrabiać:-). A z wrażenia to troche wyprzedziłam czas ,zaczynam 15 tydzień.
moje będzie w poniedziałek :-)Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:-) Trochę miałam doła, żę u mnie już 2,5 kg na plusie - bo wczoraj byłam w księgarni i oglądałam ksiązkę - "Ciąża tydzień po tygodniu" i przy opisie tygodni 17-21 było jak wół napisane - że przyrost wagi 2-3 kg. Co znaczyłoby, że ja juz mam za dużo....
Aga - dawaj teraz Ty swoje zdjęcie:-)
ruda80
Frigga , ale ładny brzusiu. Ja tez jestem w 15 tygodniu,ale u mnie nic nie widać jeszcze.
A ja mam taki jak Frigga juz w 14-tym tygodniu, no moze ciut mniejszy, ale niewiele. Jak bede w 9-tym miesiacu to bede wygladala jak taki maly slonik, bo jestem niewysoka, a dziecko pewnie bedzie znow duze. I znow maz, tak jak przy pierwszej ciazy bedzie sie ze mnie smial i mowil na mnie "le petit éléphant", co znaczy maly slonik.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: