reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

aga ja na wyjścia z domu ubieram zwykłe biustonosze, nie do karmienia, bo w tych do karmienia wyglądam jak masajka:p- wiesz co mam na myśli:D

ja kupiłam do karmienia 2 takie droższe każdy po 60 zł i tylko te noszę, bo w innych źle mi się karmi w miejscu publicznym :-(

a w domu śię w takich zwykłych do karmienia takich bawełnianych

reklama
ja trzaskam wieczorami... wczoraj 3 serie po 20 brzuszków... więcej mi sie nie chce... ale przynajmniej tyle uspokaja moje sumienie

Według tego kalkulatora co podała Krewetka wychodzi że powinnam nosić staniki 75H :p

Ja brzuszki robię 3 razy dziennie, 5 serii po 20 :p Ostatnio zaczęłam robić również ćwiczenia na mięśnie ud i tyłka jednocześnie :p

hehe, mi z tego kalkulatora wychodzi 70F, aż z ciekawości jak będę w sklepie, to przymierzę taki ;) hahaha! teraz noszę 80C i moim zdaniem mam dobrze dobrane biustonosze. Chociaż ostatnio luźne pod biustem mi sie wydają (bo waga w dół leci) i chyba znów wróce do 75, ale w 70 to oddychac nie będę mogła, a na plecach to mi się takie fałdy zrobią... :/

hehe, mi z tego kalkulatora wychodzi 70F, aż z ciekawości jak będę w sklepie, to przymierzę taki ;) hahaha! teraz noszę 80C i moim zdaniem mam dobrze dobrane biustonosze. Chociaż ostatnio luźne pod biustem mi sie wydają (bo waga w dół leci) i chyba znów wróce do 75, ale w 70 to oddychac nie będę mogła, a na plecach to mi się takie fałdy zrobią... :/

To tak jak u mnie, ja noszę obecnie 80D i jest dobry :p Nie uciska, ładnie trzyma piersi ale też z ciekawości jak będę w sklepie przymierzę taki jaki niby powinnam mieć czyli 75H...pewnie w obwodzie się nie dopnę a w jedną miseczkę wsadzę obie piersi ale zrobimy taki eksperyment, a co! :)

U mnie kolejny kilogram w dół:-( Już się zaczynam denerwować,wazę 2 kg mniej niz przed ciążą.Mam nadzieję,że na tym poprzestanie.Mój rozmiar stanika 80 D;-)

reklama
hehe, mi z tego kalkulatora wychodzi 70F, aż z ciekawości jak będę w sklepie, to przymierzę taki ;) hahaha! teraz noszę 80C i moim zdaniem mam dobrze dobrane biustonosze. Chociaż ostatnio luźne pod biustem mi sie wydają (bo waga w dół leci) i chyba znów wrócę do 75, ale w 70 to oddychać nie będę mogła, a na plecach to mi się takie fałdy zrobią... :/
bo obwody sie bardzo naciagaja a co za tym idzie nie trzymają biustu, ja mam w obwodzie 74, kalkulator wyliczyl 60F, ale jak sie czuje najlepiej w 70E, czasy gdzie nosilam 75D dawno poszly w niepamięć ( poprostu za luźny obwód)

Do góry