reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Nie narzekać mi tu na obwody i kilogramy, bo mnie żadna nie pobije: 118 cm w pasie i 25 kg na plusie. Ale ciesze się, że z ciążą nie było i nie ma problemów (oprócz lekkiego nadciśnienia) i malutka zdrowo rośnie :tak: A zbędne kilogramy zrzucimy po porodzie ;-)
Wczoraj byłam w odwiedzinach w pracy i dowiedziałam się, że jedna z koleżanek poroniła *nawet nie wiedziałam wcześniej, że była w ciąży) - nawet nie wyobrażam sobie jak mogło być jej przykro, jak zobaczyła mnie z wielkim brzuchalem :-(

no to jak już sie tak licytujemy to u mnie w obwodzie 129cm. a na plusie nie mam narazie nic waże tyle ile przed zajściem w ciąże, ale że byłam grubaskiem waga jest duża

reklama
wow, jaka licytacja ;P
ja mam 16kg na plusie (51 -> 67)
brzuch 105cm. teraz moje rureczki xs sprzed ciazy wciagam najwyzej do kolan ;P

Do góry