reklama
evelinka
Fanka BB :)
No,może w końcu przestaniecie narzekać,że Wasze są "ogromne"evelinka wow, to się nazywa brzuch :-)
madziamadzia
Nie narzekać mi tu na obwody i kilogramy, bo mnie żadna nie pobije: 118 cm w pasie i 25 kg na plusie. Ale ciesze się, że z ciążą nie było i nie ma problemów (oprócz lekkiego nadciśnienia) i malutka zdrowo rośnie A zbędne kilogramy zrzucimy po porodzie ;-)
Wczoraj byłam w odwiedzinach w pracy i dowiedziałam się, że jedna z koleżanek poroniła *nawet nie wiedziałam wcześniej, że była w ciąży) - nawet nie wyobrażam sobie jak mogło być jej przykro, jak zobaczyła mnie z wielkim brzuchalem :-(
Wczoraj byłam w odwiedzinach w pracy i dowiedziałam się, że jedna z koleżanek poroniła *nawet nie wiedziałam wcześniej, że była w ciąży) - nawet nie wyobrażam sobie jak mogło być jej przykro, jak zobaczyła mnie z wielkim brzuchalem :-(
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Jesteś pewna????Nie narzekać mi tu na obwody i kilogramy, bo mnie żadna nie pobije: 118 cm w pasie i 25 kg na plusie.
Waga u mnie jak u ciebie 25+ ale za to brzuch 121cm!!!!! I co???
Któraś z Was chce się jeszcze ze mną licytować!!!!!??????? )))))
corina
Jesteś pewna????
Waga u mnie jak u ciebie 25+ ale za to brzuch 121cm!!!!! I co???
Któraś z Was chce się jeszcze ze mną licytować!!!!!??????? )))))
Oleśka ja wyskakuje
118 cm i 27 kg na plusie
zaczynałam z 62 kg teraz jest 89 kg, a jeszcze planowo 3 tyg :-)
magda102
Dziś wczołagałam się na wagę, pokazała +12kg.
Startowa 60kg, dziś 72kg.
Przed ciążą nie wiem jaki miałam obwód w pasie, ale nosiłam 38. Teraz równe 110cm
Startowa 60kg, dziś 72kg.
Przed ciążą nie wiem jaki miałam obwód w pasie, ale nosiłam 38. Teraz równe 110cm
reklama
N
nataliak
Gość
wow, jaka licytacja ;P
ja mam 16kg na plusie (51 -> 67)
brzuch 105cm. teraz moje rureczki xs sprzed ciazy wciagam najwyzej do kolan ;P
ja mam 16kg na plusie (51 -> 67)
brzuch 105cm. teraz moje rureczki xs sprzed ciazy wciagam najwyzej do kolan ;P
Podziel się: