reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Dziewczyny nie martwmy się aż tak tymi kilogramami, niestety nie ma tak, że nic się nie przytyje (a szkoda ;)). Przy dzieciakach szybko zrzucimy zbędne kilogramy :) Rodzimy w maju także przed nami całe lato i spacerki z bobaskami :D

Alis właśnie tak zaczełam ostatnio mysleć, ze ciepło będzie spacerki się zaczną, karmienie piersią więc też z jakiś tam produktów bedzie trzeba zrezygnować no i jakoś to pójdzie..
jestem dobrej, optymistycznej mysli :-)

My po świątecznym obżarstwie :-) 35 TC i 17kg do przodu!! :no:

Załączniki

• Zdjęcie0142..jpg
    Zdjęcie0142..jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 29
  • Zdjęcie0145..jpg
    Zdjęcie0145..jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 27
Alis właśnie tak zaczełam ostatnio mysleć, ze ciepło będzie spacerki się zaczną, karmienie piersią więc też z jakiś tam produktów bedzie trzeba zrezygnować no i jakoś to pójdzie..
jestem dobrej, optymistycznej mysli :-)

Dokładnie ja też tak myślę :) Fakt że ja nie przytyłam za wiele bo narazie 9 kg i widać to głównie w samym brzuszku no i może trochę na twarzy (taka pućka się zrobiłam ;)) ale nie przejmuje się tym, damy rade schudnąć :)

aj tam babeczki co tam kilogramy!!! narazie mamy pilniejsze sprawy na głowie......... niebawem zaczniemy się rozpakowywać a ja cholercia należę do jednych z pierwszych :/ przeraża mnie to trochę a kilogramy to będzie bojka hehehehe

reklama
Do góry