reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
hm.. ja mam termin na 16 maja. wychodzi jakis 14 tydzien ciazy. ee.. czy to normalne ze nie mam brzucha? tamta jedna dziewczyna juz ma taaaki brzuch.
pozdrawiam ;]
Ja za to mam 12 tydzień i 5 dzień i mam mega brzuchola, ale u mnie to też trochę tłuszczyk :zawstydzona/y:. Moja mam jak była w ciąży też miała dużego brzucha, więc mam to pewnie po niej :tak:.
Nie masz się co przejmować, że nie masz jeszcze brzucha, bo u każdej pojawia się w innym czasie, więc się ciesz, że możesz w normalnych ciuszkach chodzić ;-)

Ja za to mam 12 tydzień i 5 dzień i mam mega brzuchola, ale u mnie to też trochę tłuszczyk :zawstydzona/y:. Moja mam jak była w ciąży też miała dużego brzucha, więc mam to pewnie po niej :tak:.
Nie masz się co przejmować, że nie masz jeszcze brzucha, bo u każdej pojawia się w innym czasie, więc się ciesz, że możesz w normalnych ciuszkach chodzić ;-)
niby sie mówi ze czym szczuplejsza tym szybciej brzuszek się pojawia...
ale jak widać jesteśmy rózne i każdej rośnie na swój sposób.
ja jak przestałam jesć kapustę, to zmalał :-)

Zobaczycie że jeszcze troszkę a wyskoczą wszystkim nam okrąglutkie piłeczki:-)
u mnie widzą oczywiście ci którzy wiedzą że jestem w ciąży... ja widze po spodniach, których mam brak totalny- jedne jeansy biodrówki mi pozostały

u mnie lekarz dziś wyliczył 15 tydzień, a brzucha nadal brak:confused2:
za jakieś 2 tyg. zrobię foto, może do tego czasu urośnie :)

Hejka, u mnie 15 tydzień - i koleżanki z pracy zarzekają się, że nic a nic nie widać.
Ja mam wrażenie, że wieczorem mi ten brzuszek wyskakuje - kiedy one juz nie widzą...

reklama
Do góry