i w imieniny mojej przyjaciółki.a moje kuzynka ma 11 urodziny więc pewnie obu zrobimy na złość i urodzę w innym terminieja miło.. w moje urodziny
reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Ja za to mam 12 tydzień i 5 dzień i mam mega brzuchola, ale u mnie to też trochę tłuszczyk . Moja mam jak była w ciąży też miała dużego brzucha, więc mam to pewnie po niej .hm.. ja mam termin na 16 maja. wychodzi jakis 14 tydzien ciazy. ee.. czy to normalne ze nie mam brzucha? tamta jedna dziewczyna juz ma taaaki brzuch.
pozdrawiam ;]
Nie masz się co przejmować, że nie masz jeszcze brzucha, bo u każdej pojawia się w innym czasie, więc się ciesz, że możesz w normalnych ciuszkach chodzić ;-)
niby sie mówi ze czym szczuplejsza tym szybciej brzuszek się pojawia...Ja za to mam 12 tydzień i 5 dzień i mam mega brzuchola, ale u mnie to też trochę tłuszczyk . Moja mam jak była w ciąży też miała dużego brzucha, więc mam to pewnie po niej .
Nie masz się co przejmować, że nie masz jeszcze brzucha, bo u każdej pojawia się w innym czasie, więc się ciesz, że możesz w normalnych ciuszkach chodzić ;-)
ale jak widać jesteśmy rózne i każdej rośnie na swój sposób.
ja jak przestałam jesć kapustę, to zmalał :-)
Zobaczycie że jeszcze troszkę a wyskoczą wszystkim nam okrąglutkie piłeczki:-)
u mnie widzą oczywiście ci którzy wiedzą że jestem w ciąży... ja widze po spodniach, których mam brak totalny- jedne jeansy biodrówki mi pozostały
u mnie widzą oczywiście ci którzy wiedzą że jestem w ciąży... ja widze po spodniach, których mam brak totalny- jedne jeansy biodrówki mi pozostały
martyna222
udało się ! :)
ruda80
Fanka BB :)
Hej majówki. Ja zaczynam 13 tydzień i jeszcze nic nie widać. Tylko jak zjem obiad to wtedy musze spodnie poluzować .
reklama
Podziel się: