reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
szczerze mowiac niektore wygladaja paskudnie ;P

nom, mnie też się niektóre nie podobają, szczególnie jak dziewczyny noszą króciutkie bluzeczki tuż przed porodem. Jakoś nie podoba mi się to pokazywanie brzucholi na ulicy, nie mówię, żeby ukrywac pod szerokimi bluzami, ale czasami dziewczyny zdecydowanie przesadzają, szczególnie w lecie, według mnie to brak klasy. Żeby nie było nieporozumień nie mówię o sytuacjach, gdy ciężarówka opala się na plaży, tylko, gdy w takiej krótkiej bluzeczce wyłazi na ulicę- a widziałam kilka razy takie dziewczyny, w większości bardzo młode:eek:.

nom, mnie też się niektóre nie podobają, szczególnie jak dziewczyny noszą króciutkie bluzeczki tuż przed porodem. Jakoś nie podoba mi się to pokazywanie brzucholi na ulicy, nie mówię, żeby ukrywac pod szerokimi bluzami, ale czasami dziewczyny zdecydowanie przesadzają, szczególnie w lecie, według mnie to brak klasy. Żeby nie było nieporozumień nie mówię o sytuacjach, gdy ciężarówka opala się na plaży, tylko, gdy w takiej krótkiej bluzeczce wyłazi na ulicę- a widziałam kilka razy takie dziewczyny, w większości bardzo młode:eek:.
Zgadzam się z toba brzydko to wygląda.
Oglądałam te zdjęcia i nie które brzuchy strasznie wygladały,jak widzialam w 16 tygodniu taki duży brzuch.Ja teraz bede sie zaliczac do tych wiolekich brzuchali bo mi zostało po poprzedniej ciązy
shyangel widać powiększony brzuszek,nie zamartwiaj się jeszcze nadrobisz z tym brzuszkiem.Pozdrawiam!

hm.. ja mam termin na 16 maja. wychodzi jakis 14 tydzien ciazy. ee.. czy to normalne ze nie mam brzucha? tamta jedna dziewczyna juz ma taaaki brzuch.

pozdrawiam ;]

Normalne :-). Pamietaj, że dziecko ma tylko ok 8 cm! Ja mam ten sam termin i wczesnie rano zanim zaczne w siebie wlewać przepisowe litry wody brzucha nie mam prawie wcale... Jeszcze przyjdzie czas:-) Koleżanka która urodziła w maju do końca wyglądała na jakiś 6-7 miesiac a urodziła normalna wagowo i wielkościowo córcię. I problemów z wagą i skóra na brzuchu nie ma żadnych!

reklama
Do góry