reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A dzięki, dzięki kochane :-D Dziś na wadze jedyne 89 kg :-D:-D:-D
Kruszynka ze mnie :-p(to na pocieszenie innym mamom, zeby się nie dołowały :tak:) i powiem Wam, że mimo tych 90kg wcale nei czuje się gruba :sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
he he zaraz zrobi się ranking :-p to na jakim miejscu z tymi kilogramami:-D:-D:-D
hihi:-D

Oleśka1977 to ja jestem ex equo razem z Tobą, 10 kg na plusie na początku 6 miesiąca ;-) Chyba że Ty parki się spodziewasz, ja mam tylko jedną kluseczkę w brzuszku.
Ja też mam singla

Ostatnio tam zaglądałam. Moja waga jest na 32 tyg:zawstydzona/y:
Oleśka1977 piękny brzuszek....ale w rankingu to ja będę na pierwszym miejscu...mam 15 kg do przodu i ważę 80 kg...załamaka..wyglądam jakbym miała już rodzić
Babo, ale ty masz parkę!!!!:tak:

nieee, na drugim miejscu jestem ja z 15 kg na plusie, a według tego nieszczęsnego kalkulatora, to jestem w górnej granicy wagi z 40 tygodnia:-p
A to mój dzisiejszy brzuch:dry::
Załóżmy osobny wątek dla tych z dwucyfrową wagą na plusie. Szczypiorom zakaz wstępu:-D;-)

A co do krechy to jeszcze nie mam. Poprzednio w 7 miechu się pojawiła i widoczna była kilka miesięcy po porodzie:-( Ale i tak się wtedy chowałam za ciuchamo więc luzik, nie było widać.

Ale ja mówię poważnie :tak:W ciązy przytyłam ok 4 kg.Zawsze byłam cięzka...taki kloc :-p najmniej ważyłam 66kg jak długo leżałam w szpitalu....tak brzydko i odstraszająco chyba w życiu nie wyglądałam :szok::szok::szok: Nawet położna wpisując wagę w kartę nie może się nadziwić że tyle ważę,a wcale tak źle nie wyglądam...:cool2:

A dzięki, dzięki kochane :-D Dziś na wadze jedyne 89 kg :-D:-D:-D
Kruszynka ze mnie :-p(to na pocieszenie innym mamom, zeby się nie dołowały :tak:) i powiem Wam, że mimo tych 90kg wcale nei czuje się gruba :sorry2::sorry2::sorry2:

A czy to ważne ile ma się kilogramów? Ważne są dzieciaczki i nasze samopoczucie :-) Podejrzewam, że już w czerwcu będziemy pisały ile kilogramów straciłyśmy więc teraz nie ma co sobie wyliczać :-D Anusiak: jeśli ktoś się czepi Twojej wagi odpowiadaj: "Jestem Okruszek - mam zajeb....ty brzuszek" :-D:-D:-D

reklama
Do góry