reklama
Dziewczyny super brzuszki macie:-)
Ja mam kreche i mi dwa takie dlugie wlosy wyroslyJa naturalna blondynka jestem,ale krechę już od jakiegoś czasu widać wyraźnie
I zauważyłam jedną rzecz, gdzieś w listopadzie koleżanka zapytała mnie czy rosną mi włosy na brzuchu,bo podobno w ciazy rosną...Wyśmiałam ją, że żadnych włosów nie mam....i od jakiegoś czasu patrzę, że jasny meszek mi na brzuchu rośnie Też tak macie?
zgadlas!!!!!Komi, ja mam wrażenie, że z Ciebie straszny chudzielec! A brzuszek wygląda na niewielki:-)
ogolnie jestm chuda i wysoka 178 a brzuszek w porownaniu z 1 ciaza fakt niewielki:-) tylko 4,5 kg na plusie no mowie ze ja jeszcze w spodnie normalne wchodze w jeansy:-)
Majowa_Mama
Fanka BB :)
anusiak-białystok
Masz Ci los!Kolejna w figura modelki i zgrabnym brzuszkiem
he hea ty czego chcesz od swej gigury co? wszystko masz jak trzebaMasz Ci los!Kolejna w figura modelki i zgrabnym brzuszkiem
Majowa_Mama
Masz Ci los!Kolejna w figura modelki i zgrabnym brzuszkiem
No właśnie Anusiak, Ty też zgrabniacha - chyba wszystkie kilogramy idą Ci w brzuszek :-):-)
reklama
Majowa_Mama
no no Majowa Mama i Komi- kolejne laski z Nebraski
I jak tu nie miec kompleksów
Estragon masz śliczny zgrabny brzuszek i proszę się nie dołować Zobaczymy jak będę wyglądała na koniec ciąży... Może u mnie to jak na razie bomba ze opóźnionym zapłonem??
Podziel się: