reklama
Ja to sie juz ciesze, że jest ciążowy a nie "pojedzony" hehe.. Mój z przodu przypomina mi JAJKO
Ja juz w sobote ide na studniówke;-) a jakie były jaja w przebieralni Zawsze nosiłam "S" no ale wziełam sukienke "M"... wcisłam jakoś przez biust a co potem nie mogłam ściagnać. Najpierw był śmiech ale potem sie przestraszyłam, że w niej zostane na zawsze Musiłam zdjąć biustonosz a moj facet ciągnoł w goremasakra! Kupiłam "L" ;-);-)
U mnie waga 8kg+ :-)
Ja juz w sobote ide na studniówke;-) a jakie były jaja w przebieralni Zawsze nosiłam "S" no ale wziełam sukienke "M"... wcisłam jakoś przez biust a co potem nie mogłam ściagnać. Najpierw był śmiech ale potem sie przestraszyłam, że w niej zostane na zawsze Musiłam zdjąć biustonosz a moj facet ciągnoł w goremasakra! Kupiłam "L" ;-);-)
U mnie waga 8kg+ :-)
flintolinka
Fanka BB :)
Ja też mam 8kg na plusie ;-) ale brzusio to taka śliczna, równa kuleczka... ;-) bałam się,żeby nie poszło w boczki i pośladki ;-) całe szczęście wsio poszło w brzuszek i biust... jak to mówi mój luby, więcej do kochania i tulenia
flintolinka
no ja miałam biustonocze 75 A/B a teraz C czasem nawet D hehe więc zmiana duża , a w brzusiu właśnie zmierzyłam 105 cm ale wczoraj tak brzucholek mnie swędział i biuścik,że chyba się powiększają... a dziś taka napięta skóra na brzuszku... zaraz fotki brzusia wstawię tylko najpierw dojdę jak :-)
przepraszam za jakość,ale to telefonem robione...
przepraszam za jakość,ale to telefonem robione...
Ostatnia edycja:
magda102
No laseczki, laseczki zamieniacie się w "cycolinki". U mnie wymiona skoczyły na początku ciąży, teraz mi się wydaje, że są takie same w rozmiarze, zmieniła się ich "konsystencja" - są bardziej takie jakby mięsiste i jakieś takie bardziej jędrne i trzymające się pionu.
flintolinka fajny brzunio, na drugiej fotce wydaje się taki w szpic
flintolinka
No laseczki, laseczki zamieniacie się w "cycolinki". U mnie wymiona skoczyły na początku ciąży, teraz mi się wydaje, że są takie same w rozmiarze, zmieniła się ich "konsystencja" - są bardziej takie jakby mięsiste i jakieś takie bardziej jędrne i trzymające się pionu.
dokładnie cycolinki hehe a nawet teściowa mi mówiła,że on taki czubatek jest hehe ;-)
Ty się dziewczyno ciesz a nie martw! Ja najpierw schudłam 3 kilo, potem mi wróciło i od 2 miesięcy stoję w miejscu, jeztem na zero, a centymetry lecą, oj lecą z każdym dniem! W brzuchu, biedrach, ino w biuście nic, a mi by się przydałoA ty Nikita wogole coś w ciąży przytyłaś?bo ja już sie martwię ze tylko kg przytyłam a w poprzedniej ciąży to już kolo 10 byłam dodatkowo.We wtorek idę na usg połówkowe to się okaże czy dzidzia dobrze przybiera na wadze
. Nie ma w tym nic złego, różnie się tyje. Agnieszka77 jest na minusie, i ktoś jeszcze też, ale nie pamiętam kto
Dziewczynki śliczne piłeczki macie:-)
reklama
magda102
Nikita jak Ci po porodzie zderzaki wywali to będziesz miała dość. Ja przed I ciążą miałam taki standardowy, mały, polski biuścik. Jak mi w ciąży urósł to się cieszyłam, nie za mały, nie za duży... Ale na drugi dzień po porodzie jak poszłam do łazienki i zobaczyłam własne odbicie to się rozpłakałam, nie ze szczęścia, a z przerażenia....
Mój jak przyjechał to też najpierw zobaczył moje gigantyczne balony wypełnione mlekiem i nawet przy mojej mamie (przyjechali razem jednym autem) skomentował: Boże jakie ty masz wielkie cycki!!!
A ja co? Drżąca wara hihi
Mój jak przyjechał to też najpierw zobaczył moje gigantyczne balony wypełnione mlekiem i nawet przy mojej mamie (przyjechali razem jednym autem) skomentował: Boże jakie ty masz wielkie cycki!!!
A ja co? Drżąca wara hihi
Podziel się: