reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Waga

A ja podejrzewam jeszcze że coś z moją wagą domową ostatnio nie tak...
Bo jak ważę się u ginki to zwykle 1,5kg mniej wychodzi..
Anni może tobie też się popsuła waga :-D:-D:-D

reklama
Witam!!

A ja szybko na poczatku przytyłam 4 kg, teraz w 26 tygodniu mam juz 10 kg więcej. Na poczatku rosła waga jak na drożdżach - teraz spokojniej.

Ale generalnie gruba nie jestem - mam tylko wiekszy brzuszek.

To sprawa indywidualna.

Troszkę się załamuje, bo gruba nie chce byc, ale znając siebie to popracuję ciężko fizycznie - poćwiczę i mi spadnie.

Pozdrowionka,
V.

Ja przed ciaza nie nalezalam do najdrobniejszych a teraz jestem w 27 tyg. i przytylam juz 16 kg :-) ale w pierwszym trymestrze juz mi przybylo 11 kg wiec teraz nie tyje chyba tak drastycznie w porownaniu do poczatku ale ciekawe jak ja to zrzuce po porodzie ale grunt zeby syniowi bylo wygodnie :-)

kurcze, ja już +9kg. Ale wczoraj kupiłam sobie przyrząd do masażu i będę próbowała zwalczyć tłuszczyk, który mi przybył na pupie i udach. Mam nadzieję, że się uda i moja skóra zrobi się bardziej sprężysta ;-)
Dziewczyny zazdroszczę Wam, że możecie jeść takie rarytasy o jakich piszecie a waga i tak drastycznie wam nie rośnie, bo ja najbardziej boję się utraty kontroli nad kręgosłupem, jak w pierwszej ciąży (+27kg). W 9-tym m-cu nie mogłam już prawie chodzić:zawstydzona/y:

Witaj Pycia w klubie !! Widzę że jedziemy chyba na tym samym wózku :)
Ja już przytyłam 14 kg i to tylko w II trymestrze, bo w pierwszym nie przybyło mi ani jedno kg, a teraz niewiem co sie dzieje, leci mi 1 kg na tydzień mimo że nie objadam sie jakos specjalnie, spuchnięta też nie jestem, ale gdzies te 14 kg musiało sie schować :) Pozdrawiam :)

Witaj Pycia w klubie !! Widzę że jedziemy chyba na tym samym wózku :)
Ja już przytyłam 14 kg i to tylko w II trymestrze, bo w pierwszym nie przybyło mi ani jedno kg, a teraz niewiem co sie dzieje, leci mi 1 kg na tydzień mimo że nie objadam sie jakos specjalnie, spuchnięta też nie jestem, ale gdzies te 14 kg musiało sie schować :) Pozdrawiam :)

No mnie w ciagu ostatnich 5 tygodni przybyło 4,5 kg. Skąd sie to wzięło??? :wściekła/y: :eek: :szok: W 25 tygodniu mam + 8,5 kg. Jak tak dalej będzie to mozna się załamać:zawstydzona/y: Ale co tak pocieszam się, że fasolek ma teraz więcej energii :-) ;-)

reklama
Anuula , chciałabym mieć na plusie tyle co Ty :) ja własnie skończyłam 26 tydzień :) ale sie nawet nie załamuje, wiem że co trzeba zrzuce, a jak mi troche zostanie nie bede narzekać, bo straszny chudzielec był ze mnie :)

Do góry