reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Waga

reklama
Sorga ...że nie widać piszę szczerze :-)

Nie jak Ci wszyscy "życzliwi" - oj znam takich wielu.....

A przerwa między udami.......ehhhhh....kiedy to było........

Ja sie wczoraj u gina wazylam i 15 na plusie - co dziwne nieco bo miesiac temu bylo 16:dry:
No coz... nie wiem jak ja to zrzuce - poprstu siasc i plakac:tak: ale to po porodzie na razie mam inne rzeczy na glowie:happy:

Anni to tylko sie cieszyc ze juz nie tyjesz!!!
Ja sie caly czas pruje, wiec nie mam co liczyc za waga w miejscu stoi :(((
Dzis wielkie wazenie...trzymajcie kciuki!!! albo nie..kciuki bedziecie trzymac jak bede rodzic...sral pies ta wage!!Nawet fajnie wygladam...jestem taka...w paseczki hihihi (rozstepy) i kropeczki (jakies chrostki) i wogole tak pisankowo jakos sie czuje ;)))

Olla przed chwilą chlipałam (złe wieści od znajmej) a dzięki Tobie się roześmiałam :-) Dziękuję... :-)

Sorga na zdjęciach tych 90 w ogóle u Ciebie nie widać :tak: Ile Ty Kochana masz wzrostu ?
No gdzies 10 cm wyższa jestem od ciebie- 174 cm :p no może nie widac że zbliżam się do 100 kg heheh ale na drobinke toja nie wyglądam, a jeszcze dziś znalazłam kroste po wewnetrznej stronie uda- chyba zemsta za skarżenie się :dry: to juz nie nie wspominam o drugim podbrudku :zawstydzona/y:

reklama
to juz nie nie wspominam o drugim podbrudku :zawstydzona/y:
Akurat to nie jest kwestia tuszy... Ja raczej do otyłych nie należę - nawet teraz za dużo mi nie przybyło. A drugi podbródek mam zawsze :wściekła/y: Zwłaszcza jak się uśmiecham - no mordka grubasa! Nie cierpię tego, ale nic z tym się nie da zrobić - chyba że pod nóż ;-)

Do góry