reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Waga

No to ja tez sie odwaze...U mnie 11+ ale to bylo w zeszlym tygodniu wiec teraz na pewno juz 12+,bo przez ostatnie piiec tygodni to 5 kilosow do przodu! Wiec tak sobie licze...13 tygodni do konca = 13 dodatkowych kilogramow?!!!???:szok:

reklama
u mnie dodatkowe 8 kilogramów, ale w sumie się cieszę bo ze mnie to taki szkieletorek jest, przed ciąża ważyłam 44 kg, na początku ciąży przez ciągłe wymioty schudłam prawie 3 kg, martwiłam się ze zniknę całkowicie, a teraz systematycznie, po troszkę przybieram na wadze :) brzusio drobniutki, wszyscy myślą ze to 4 miesiąc jest ;)

Ja tez +11 kg. Hehe, zmowilysmy sie czy co? :-) Na szczescie tez rosne glownie w brzuszku, bo zeberka dalej moge policzyc, jak zwykle :-) Choc w udach nabralam nieco i w pupie:wściekła/y: :eek: ale to chyba tak ma byc, w koncu dol musi byc silny zeby nosic taki slodki ciezarek :-):-D :tak:

ja też chcę 11:wściekła/y: chociaż wczoraj gin nic nie mówił, że jest za dużo, tylko jak mu powiedziałam, że wejdę na wagę bez spodni, bo one też ważą, a ja w nich jeszcze więcej, to się śmiał

Niezly numer z tymi spodniami hahahahha ale cos w tym jest! Ja tez uparcie twierdze ze mam duzo mniej kilo bo wlosy mam dluuugie ,krecone i ciezkie wiec tak sobie odejmuje z 2 kg od wagi:) a tak nie czarujac to wczoraj polozna mnie wazyla i 13+ wiec od ostatniego wazenia trzy tyg temu przytylam 2 kg!!!ojojoj jak tak dalej pojdzie to 20 dobije...

Ja trzy tygodnie temu miałam plus 11 i od tego czasu się nie ważę :evil:
Niestety w poniedziałek znowu będę musiała wskoczyć na wagę u gina :wściekła/y:

reklama
No widze dziewczyny ze ciagniemy rowno (prawie) a 2 tygodnie temu mialam +12, teraz ide do gina za tydzien wiec sie dowiem ile bedzie, ale licze SPOOKOJNIIEE +15 jak tralala:errr: nie komentuje...

Do góry